SIDA – O MISTIFICARE DE SCARĂ MONDIALĂ

O istorie despre virusul HIV, care, de fapt nici nu provoacă SIDA. – Cum aşa? iată cum: în 1996 a fost publicată o cercetare fundamentală a profesorului Peter Duesberg, cu titlul ”Inventând Virusul HIV”, cu o prefaţă aparţinând laureatului Premiului Nobel Kary B. Mullis. Peter Duesberg, professor de biologie celulară moleculară la Universitatea California din Berkly, a publicat această carte din bugetul său, pentru că nimeni altcineva nu se încumeta să i-o publice. Profesorul Duesberg – unul din puţinii oameni pe pămînt, care în decursul întregii sale vieţi a studiat retroviruşii – adica familia viruşilor căreia aparţine ”HIV/SIDA”. Cartea lui Duesberg are 700 pagini. Este o carte groasă, dar e atât de interesantă, încât se citeşte ca un roman detectiv – dintr-o răsuflare. Profesorul Duesberg arată, pas cu pas, cum s-a format legenda despre faptul că un retrovirus mic este cauza unor mari dezastre, pentru care, de fapt sunt responsabili oameni concreţi. De fapt, ”virusul HIV/SIDA” este un saprofit, la fel cum, să spunem, microbul ”bacilul intestinal”, el este prezent în organizmul oricărui om, şi anume, în canalul nazal. Din ce cauză mor bolnavii de SIDA? Din cauza acestui retrovirus? – Nu, ei mor dintr-o sumedenie de cele mai felurite complicaţii, cauzate de cu totul alţi microbi şi ciuperci. Atunci de ce este învinuit retrovirusul? – Cică, el provoacă imunitatea slabă? Profesorul Duesberg arată, că retrovirusul se află la toţi în canalul nazal, şi nimănui nu-i provoacă nici un fel de SIDA – adică, acest mult învinuit ”virus HIV/SIDA” – este o parte din flora microbiană obişnuită a omului, şi, prin urmare, este folositor pentru organism.

Cunoaşteţi oare faptul că, încă nici o soţie a vreunui bolnav de SIDA nu s-a infectat, trăind o viaţă sexuală completă cu el?

De ce nu cunoaşteţi asta? Să vie vina PR-ului? Cum este posibil asta, dacă boala e infecţioasă? De unde dar toate aceste istorii, cum cineva, undeva s-a înţepat cu un ac în spital, şi s-a infectat, primind prim urmare compensaţii de milioane de dolari. Nu credeţi oare că asemenea lucruri sunt uşor de înscenat? Da, asta este minciună! Este minciună faptul că un om s-a infectat de la o înţepătură cu acul.

Situaţia reală este următoarea: da, există Sindromul Imonodeficienţei Umane, care, printre altele, a existat întotdeauna, numai că abia în ultimele decenii a obţinut o răspândire catastrofală. Un lucru se ştie sigur – nimeni încă nu a murit de SIDA, provocată de un retrovirus mititel. Oamenii mor de infecţii pulmonare şi boli oncologice, care au legătură cu imunitatea scăzută, iar retrovirusul, adica ”virusul HIV/SIDA”, nu are nici o legătură cu asta. Veţi întreba: atunci ce provoacă scăderea imunităţii? Răspunsul este simplu, ascultaţi-l atent: Scăderea imunităţii omului este o tendinţă comună omenirii contemporane, legată de otrăvirea catastrofală a mediului de trai al oamenilor din ultimile decenii. Substanţele şi factorii toxici au împânzit omenirea contemporană, sau, cum este plăcut să spunem, civilizaţia. Aceşti factori toxici sunt poluarea apei, aeruluim mâncării – tot, ce se află în afara şi nimereşte înăuntrul omului, sau doar intră în contact cu el, cum sunt, de exemplu, chiar hainele din material sintetic. Faptul care se încearcă a fi ascuns este că noi toţi, oamenii urbani, avem Sindromul Imunodeficienţei Umane.Da, noi toţi orăşenii avem, într-o măsură sau alta Sindromul Imunodeficienţei Umane. De ce dar mor doar unii din noi? Iată aici îşi joacă rolul factorii de risc, adica faptul, că unii oameni se supun unei intoxicaţii mult mai mari, decât ceilalţi. Aceştia sunt: narcomanii, beţivii, acei care au o viaţă desfrânată şi neordonată, adica grupul de oameni, care apare în statistica oficială. Dar cum să explicăm că jumate de Africă este bolnavă de SIDA, adica are imunodeficienţă? Foarte simplu: Africa nu are propria agricultură. Ei nu seamănă, nu culeg, ei doar mănâncă şi se înmulţesc. Cultura lor încă nu a s-a dezvoltat la nivelul agrar. Ei pot să mănânce doar ceea ce creşte în copaci. Mai înainte, populaţia Africii se regla în mod natural. Acum însă, civilizaţia nu-i lasă să moară pur şi simplu aşa, ea îi oblică să moară de imunodeficienţă. Schema lucrează astfel: cum ştiţi, africanii nu au bani să plătească ceva. Astfel, pentru a primi profit, corporaţiile americane fac o mişcare hîtră: PR-ul sperie societatea mondială cu poveşti despre foametea din Africa, şi obligă conducerea, adica, pe plătitorul de impozite din SUA, să se cheltuiască pentru mâncare africanilor. Corporaţiile americane iau banii, iar în calitate de ajutor umanitar, desigur nu duc în Africa produse calitative, ci le bagă nişte produse de proastă calitate, expirate, necomestibile, în cel mai bun caz goale, ori chiar infectate, pline de produse chimice dăunătoare, după principiul ”calul de dar nu se caută la dinţi”. În aşa fel, ceea ce fac corporaţiile americane, poate fi numit simplu – genocid.

Veţi spune: dar africanii oricum ar muri, de foame. Formularea nu-i dreaptă: în Africa, factorii naturali au reglat întotdeauna numărul populaţiei, dar vedeţi că, factorii naturali nu aduc nici un profit corporaţiilor americane – iată care-i cauza SIDEI în Africa. Corect, Africa – este un caz de otrăvire de rea voinţă a oamenilor întregului continent cu substanţe toxice, răspândite în calitate de produse şi medicamente falsificate. Cine controlează calitatea produselor date Africii? Nimeni. Acum înţelegeţi, de ce PR-ul are nevoie de un mic retrovirus? – Pentru a ieşi de sub responsabilitatea pentru un fapt evident de omor a zecilor, dar poate a sutelor de milioane de oameni, şi totodată pentru situaţia catastrofală evidentă a sănătăţii omului contemporan.

Încă un fapt interesant, subliniază profesorul Duesberg, este că înrăutăţirea ulterioară a sănătăţii oamenilor cu imunodeficienţă (aşa e mai corect), şi nu cu SIDA, este începerea primirii de medicamente, destinate anume vindecării ei, care – în particular, medicamentul de bază ”AZT”, sunt extrem de toxice pentru organizmul omului. Adica moartea de SIDA, este de fapt moartea din cauza intoxicării cronice a organizmului, cauzat de factorii mediului înconjurător, apei, mâncării, aerului şi altor factori de intoxicare comuni oamenilor, dar şi din cauza preparatelor folosite pentru lecuirea ei – nici limba nu se învârteşte să le numesc medicamente. Cum se argumentează asta? Prin faptul că au fost documentate cazuri de vindecare totală de SIDA a oamenilor, care au fost deja aruncaţi de medicina oficială în camera muribunzilor (Roger’s Recovery from AIDS, Bob OWEN. ”Vindecarea lui Roger de SIDA”. Autor – Bob Owen, cu subtitlul ”Cum un om a învins o boală straşnică”. Puteţi găsi această carte în Internet).
Există oare SIDA?!

SIDA nu-i, oamenii mor din cu totul alte motive.
În SUA a fost publicată cartea profesorului de biologie celulară moleculară de la Universitatea din California, Peter Duesberg – unul din principalii reprezentanţi ai gândirii ştiinţifice alta decât cea oficială despre ipoteza virusului HIV/SIDA – cu denumirea caracteristică: ”SIDA infecţioasă: am fost noi duşi în eroare?”

În prefaţa la a doua carte a lui Duesberg – ”Inventatul virus SIDA”, laureatul premiului Nobel, înmânat pentru descoperirea reacţiei chimice, care a început să fie folosită fără ştiinţa şi acordul autorului în diagnosticarea infecţiilor HIV (reacţia în lanţ polimerică – PCR http://en.wikipedia.org/wiki/PCR), profesorul Kary Mullis (SUA), scrie: ”Eu eram convins în faptul că SIDA este cauzat de un virus, dar Peter Duesberg afirmă că asta-i o greşeală. Acum eu tot văd, că ipoteza HIV/SIDei nu numai că nu-i argumentată ştiinţific, ci este o greşeală infernală. Eu spun asta ca preîntâmpinare.”

În această carte P. Duesberg, în particular afirmă: ”Lupta cu SIDA s-a terminat cu înfrângere. Începând cu 1981, mai mult de 500000 americani şi mai mult de 150000 europeni au fost diagnosticaţi cu SIDA”. Contribuabilii americani au plătit mai mult de 45 miliarde dolari, dar, în acest răstimp nu a fost descoperită nici o vaccină, nici o metodă de vindecare şi nu s-a inventat nici o profilaxie eficientă. Nici un pacient cu SIDA nu a fost lecuit.” Profesorul Duesberg consideră că SIDA contrazice toate legile bolilor infecţioase. De exemplu, cercetarea soţiilor a 1500 americani diagnosticaţi cu HIV/SIDA, a arătat că niciuna nu s-a infectat cu acest virus, continuând să trăiască o viaţă sexuală deplină cu bărbaţii lor.

Bolile infecţioase, de exemplu gripa, tuberculoza, se răspândesc prin toată populaţia, independent de vârstă sau sexul oamenilor. Cu toate astea, mai mult de 90% din infectaţii cu SIDA sunt bărbaţi – narcomani şi homosexuali cu vârstele cuprinse între 20 şi 40 ani.
Conform concluziilor necontestate până în prezent ale doctorului Robert Koch – savantul care, în secolul 19 a izolat bacilul tuberculozei, – pentru a recunoaşte oricare microorganizm (microb, virus, etc) ca factorul patogen al unei boli, el trebuie să fie numaidecât selectat din organism, iar după infectarea cu el a altui organizm, în acesta trebuie să se dezvolte exact aceeaşi boală.

Oponenţii doctrinei SIDA spun, că oamenilor, carora li s-a diagnosticat prezenţa ”virusului HIV”, niciodată nu li se izolează acest virus la examinarea în laborator. P. Duesberg a ajuns la concluzia, că acest virus, care se consideră ”ucigaşul sistemului imunitar”, nu cauzează SIDA, şi este inofensiv pentru organismul omului (este, cum se spune, virus-satelit). Moartea de SIDA după mulţi ani – este ceva din domeniul fantasticii neştiinţifice: acest virus are aşa o calitate înaltă de răspândire, încât deja peste două săptămâni apare în fiecare celulă a organismului, totodată, fără urmări negative pentru el.

După studii de mai mulţi ani, P. Duesberg a spus, că dacă i-ar zice cineva lui că-i infectat cu virusul HIV, el ”nu şi-ar face griji nici o secundă”. Oponenţii teoriei provenienţei virale a SIDEI consideră că, este ignorat şi ţinut în taină pentru societate faptul că niciodată nu a existat, nici până în ziua de astăzi, vreun test credibil de HIV/SIDA. În cazul multor boli el dă rezultate fals-pozitive, ceea ce dă îndreptăţire de a da diagnoza HIV/SIDA bolnavului. Totuşi, asta nu are nici o legătură cu virusul imunodeficienţei, aşa cum testul nu arată niciodată virusul, ci informează doar despre prezenţa anticorpilor în probele de sânge. Aceşti anticorpi sunt generaţi de sistemul imunitar pentru protecţia împotriva microorganizmelor patogene – aşa numitele antigene.

Reacţia pozitivă, considerată a fi infecţie HIV/SIDA, poate fi şi la bolnavii, sistemul imunitar al cărora a fost activizat mai devreme şi a produs anticorpi pentru cele mai diverse boli – tuberculoză, pneumonie, reumatizm, arteroscleroză, starea după vaccinare, la purtătorii de gripă etc. Asta se referă şi la oamenii cărora li s-a făcut des transfuzie de sânge – unul dintre cele mai puternice antigene pentru care se produc anticorpi.
Acum asta se numeşte ”SIDA”.

În prezent, diagnoza HIV poate fi pusă la detectarea a aproximativ 30 boli, care sunt bine cunoscute şi studiate. Lista completă a acestor boli, care se numesc ”Asociate cu SIDA” poate fi găsită, de exemplu, în cartea directorului Centrului Federaţiei Ruse pentru profilaxia şi lupta cu SIDA, academicianului V. V. Pokrovskij ”Epidimiologia şi profilaxia infecţiilor HIV şi a SIDEI” (Moskova, ”Medicina”, 1996) (В.В. Покровский „Эпидемиология и профилактика ВИЧ-инфекции и СПИД”, Москва, „Медицина”, 1996г. )
În această listă figurează, în particular, pneumonia, tuberculoza, candidoza (infecţie micotică), sarcoma Kaposhi (boală oncologică, descrisă încă în sec XIX de către patologul Kaposhi), debilismul, herpesul şi altele. Profesorul Duesberg, în cartea ”Inventatul virus SIDA” scrie că însăşi ipoteza HIV/SIDA a dat naştere acestei ”minunate liste cu 30 boli cunoscute anterior, care astăzi pot fi diagnosticate ca SIDA”.
Savantul consideră, că ”de fapt, SIDA este o nouă epidemie a vechilor boli”. Chiar în policlinicile noastre, medicul are dreptul să trimită pacientul la testul HIV, dacă detectează simptomele măcar a uneia din cele 30 boli, nimerite în ”lista neagră”. Dar, cum am menţionat deja, multe din aceste boli pornesc mecanismul de activare a imunităţii şi producerii de anticorpi, ceea ce poate duce la reacţia pozitivă a testului HIV, şi dă posibilitatea diagnosticării eronate.

”Moarte pe substrat legal”
SIDA se consideră stadiul final al infecţiei cu HIV, şi prin definiţie, este incurabilă. Chiar spre deosebire de cancer. Ce înseamnă asta pentru noi? Toţi deja ştiu că orice diagnoză, serveşte totodată drept condamnare – să devii marginalizat de societate, şi să te găteşti de propria înmormântare.
Încă în 1998, profesorul L. Montagnier, Institutul Pasteur, Franţa, a făcut următoarea declaraţie: ”Factorii psihologici sunt extrem de importanţi pentru susţinerea sistemului imunitar. Dacă ignoraţi susţinerea psihologică, spunând bolnavului, că el va muri, aceste cuvinte sunt deja condamnare. Este nedrept că HIV, în 100% din cazuri este mortal! De ce spunem dar asta omului după diagnosticare?”
Unul din cei mai mari critici ai ipotezei SIDA este savantul ungar, doctorul Antal Makk. El a lucrat în multe ţări ale Europei, Aricii, acum conduce o clinică din or. Dubai (Emiratele Arabiei Unite). Ţinând un discurs la una din conferinţele despre SIDA, el a subliniat că ”accentuarea permanentă a incurabilităţii SIDEI serveşte doar scopurilor businessului, primirii de fonduri pentru cercetare, şi sub alte motive. Din aceşti bani, în particular, se produc şi se achiziţionează preparate toxice, care nu întăresc ci distrug sistemul imunitar, condamnând omul la moartea din cauza efectelor secundare”.

tradus din rusă, sursa: http://www.unlockers.ru/showthread.php?t=349

16 Comments

 1. oxana
  Posted 9 mai, 2008 at 6:43 pm | Permalink | Răspunde

  Interesant articol, te pune pe ganduri. Cu conducerea noastra(americanii, rusii si ue) nici nu ar fi de mirare sa fie asta adevarul.

 2. Petru
  Posted 5 octombrie, 2008 at 8:05 pm | Permalink | Răspunde

  Miliarde de dolari cheltuiti, si milioane de oameni mor, si inca nu so gasit nici o lecuire la asa boala ca sida. Atunci se da intrebarea? cine se foloseste de bani acestea carea nau adus nici un folos.

 3. Badan Sergiu
  Posted 6 octombrie, 2008 at 7:59 pm | Permalink | Răspunde

  🙂 Cine ii stringe aceia si ii foloseste. Cand faci o donatie pentru lupta contra sidei, din acei bani se cumpara prezervative, care se impart pe strada, iata cum se duce lupta.

 4. Danielushka
  Posted 28 octombrie, 2008 at 6:28 pm | Permalink | Răspunde

  Super articol,prezentare si abordare reala a asa-ZISEI „probleme mondiale” -SIDA,impreuna cu criza economica,terorismul si razboiul din Irak. Pina la urma constatam faptul ca este un simplu joc politic al intereselor,un joc comandat din culisele acestui spectacol murdar.

 5. Vale
  Posted 24 decembrie, 2008 at 8:48 pm | Permalink | Răspunde

  Incredibil,cat de nenorociti sunt unii oameni…chiar ma pus pe ganduri.adica asta inseamna ca eu sunt nebuna ca ma iau dupa doctora si eu de fapt nu am hiv????cine e ala nebun, ca nu mai inteleg????

  • Badan Sergiu
   Posted 25 decembrie, 2008 at 4:55 pm | Permalink | Răspunde

   Autorul a vrut sa spuna ca HIV nu poate vi numit virus, chiar dupa metologia medicala, pentru ca nu intruneste niciunul din conditiile pentru a fi numit asa.
   Si apoi, e imposibil ca armate de doctori sa caute timp de 30 de ani un virus si sa nu-l fi putut izola, corect? Ai vazut fotografia microscopica a virusului HIV? Eu nu, nici nu exista.
   Unde merg cercetarile despre HIV/SIDA? In SUA?
   Ce fac doctorii din Romania? Cerceteaza virusul HIV, sau au incredere in colegii americani?
   Ce tratamente impotriva HIV sunt autohtone? Niciunul, nicaieri? Pentru tratarea acestui virus se foloseste un medicament american. Daca ai HIV, incearca sa nu iei otrava asta, au existat cazuri cand oamenii s-au vindecat (fara sa consume medicamente).
   In acelasi timp, intareste-ti imunitatea, printr-o alimentatie sanatoasa.
   Uitasem sa spun. Exista un singur leac impotriva virusilor (daca consideram ca HIV e virus) – usturoiul si ceapa. Sunt singurele produse care omoara virusii. Doctorii continua sa prescrie antibiotice pentru multe boli provocate de virusi, iar antibioticele-s pentru bacterii.

   • Ticu
    Posted 23 mai, 2013 at 4:26 pm | Permalink

    De doua ori am intrerupt tratamentul antiretroviral in 12 ani si in ambele cazuri nu am rezistat mai mult de un an fara terapia antiretrovirala si m-au dovedit o multime de boli, din care cauza era sa ma „duc definitiv „. Desi m-am straduit in timpul acelor intreruperi, sa ma pun in ordine si sufleteste cu spovedanie si impartasanie. Sa ma impac cu Dumnezeu adica! Am tinut cure naturiste si o dieta calugareasca si mi-am pus nadejdea in Dumnezeu…In Doctorul de Sus! facandu-ma ca boala asta nu exista,,, Zadarnic insa! Ea, boala s-a facut de fiecare data ca exista! Si m-a pus la pamant! Am ajuns iar pe mana doctorului de jos. Asa ca acum ascult de acest doctor, deci iar sunt pe tratament…Ce sa mai zic..? N-am chef sa mai experimentez minuni. Poate nici nu merit !

   • Badan Sergiu
    Posted 23 mai, 2013 at 6:14 pm | Permalink

    Ticu, ai băut și ceai de usturoi? Dacă ai imunitatea distrusă, trebuie să consumi câte un cățel de usturoi pentru fiecare zece kilograme de greutate corporala pe zi.
    Si propolis. Astia ucid virusii si bacteriile in locul tau, timp in care imunitatea se reface.

 6. lucian
  Posted 27 ianuarie, 2009 at 9:17 am | Permalink | Răspunde

  as dori daca exista cineva sferind de boala asta si este ingura, sa ma contacteze la numaru de telefon..0239651090, promit ca voi fi sincer

 7. olololo
  Posted 22 august, 2009 at 12:07 pm | Permalink | Răspunde

  Sergiu, când vei pune şi articolul despre marea minciună a călătoriilor în cosmos/pe lună(din eng. moonhoax)?

  se zice că şi asta tot e mare spălătură de bani ai muncitorilor cinstiţi!

  • Badan Sergiu
   Posted 22 august, 2009 at 6:17 pm | Permalink | Răspunde

   in cosmos se calatoreste. Pe luna nu cred.
   Oricum, sunt minciuni mult mai mari despre care merita a fi povestit (de exemplu, terorismul islamic, folosul vaccinelor, loho****tul, etc.)
   Articolele de acest gen nu au vizite mai deloc, asa ca am inceput sa le public mai rar.

 8. Posted 14 mai, 2012 at 2:03 pm | Permalink | Răspunde

  am ramas masca !pt ca am cunostinta de familii care sufera pt imbolnavrea copilului de sida si tot timpul zice ca sint condamnati la moarte,cind de fapt este o intreaga inselatorie si minciuna !?va rog publicati aceste lucruri in cit mai multe bloguri ca cei interesati sa le gaseasca mai usor !va multumesc

  • Badan Sergiu
   Posted 14 mai, 2012 at 2:46 pm | Permalink | Răspunde

   Copiii cel mai des își distrug imunitatea din cauza vaccinelor.
   https://badan.wordpress.com/tag/vaccina/

   Dacă au așa problemă, să meargă la țară la aer curat, să bea lapte proaspăt de capră, să mănânce fructe și legume crude și multă miere de albine. Ar fi greu pentru părinți, dar viața copilului e mai importantă.
   Și să mănânce multă ceapă și usturoi pentru a-și ajuta imunitatea să-și revină.

   Și evident, nici un fel de chemoterapie pentru SIDA sau vaccine, sau medicamente (în afară de cele naturale).

   Cât despre răspândirea pe bloguri – eu nu pot posta pe bloguri străine. Cine dorește, poate să copie informația.

   Mult succes.

 9. Laurentiu
  Posted 14 aprilie, 2013 at 10:31 pm | Permalink | Răspunde

  Si eu sunt unul dintre cei care au inceput sa nu creada in existenta HIV. Totusi, imi pun unele intrebari carein cazul acesta nu au un raspuns clar. In primul rand, cum se face ca acule simptome pe care le da infectarea cu acest virus, se regasesc in majoritatea cazurilor de infectare(febra, dureri artculare si musculare, inflamarea ganglionilor, greata, voma, diaree…)? Si mai am o nedumerire: De curand am citit o stire in care se spunea ca un individ ce avea diagnostic SIDA, si- a imbolnavit sotia, nespunandu-i ca este infectat. In urma acestui fapt sotia lui a murit dupa un an, cu diagnosticul SIDA? Poate cineva sa explice aceste fenomene? Inca odata tin sa mentionez ca si eu sunt foarte sceptic in ceea ce priveste existenta acestui virus, dar totusi aceste fenomene de care am amintit, tin sa contrazica ceea ce credem unii dintre noi. Astept raspunsuri si va multumesc!

  • Badan Sergiu
   Posted 15 aprilie, 2013 at 5:46 am | Permalink | Răspunde

   SIDA, în sensul scăderii imunității, există. Doar cauzele diferă de la caz la caz. Febra, durerile articulare și musculare, inflamarea ganglionilor, greata, voma, diareea – toate astea pot fi întâlnite în viața de zi cu zi atunci când imunitatea e slabă. E posibil că și soția s-a molipsit de ceva, după care a dat testul.
   Dacă dai testul și iese pozitiv, în joc intră cu totul alți factori. În primul rând autosugestia – că ești bolnav de o boală incurabilă și vei muri. Apoi medicamentele care distrug cu totul imunitatea, nelăsându-i o șansă să se recupereze. Iată de ce lumea moare.

   • Laurentiu
    Posted 15 aprilie, 2013 at 7:06 pm | Permalink

    Multumesc pentru raspuns! Oare cand o sa se gaseasca forta necesara de a se oprii aceasta ucidere in masa? De ce atat de multa lume credula isi arunca viata pe mana acestor capuse numite „oameni de stiinta”? E pacat ca totul se rezuma numai la interese si bani si acestea primeaza in fata omeniei. As vrea sa stiu daca aici in Romania exista vreo organizatie compusa din anumiti medici care sa combata acest genocid. Ced ca Hitler a fost un sfant pe langa acesti demoni care sub masca unor salvatori ai natiunii, au facut un adevarat masacru.

One Trackback

 1. By Despre vaccine, in general « Badan Blog on 14 februarie, 2009 at 10:12 pm

  […] Fata are simtome de distrugere a sistemului nervos, nimeni nu stie pana unde poate ajunge boala. Aceasta distrugere a sistemului nervos este insotita si de distrugerea imunitatii, practic, daca ar face testul SIDA rezultatul ar fi pozitiv (adica ar arata ca-i bolnava). […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: