Cum să citim arhiva de la Yahoo! Messenger fără să știm parola

UPDATE: In articol se presupune ca aveti acces direct, fizic la computerul din care vreti sa recuperati. Daca computerul e la distanta, nu va pot ajuta, nici daca cunoasteti parola contului.

Update 2: Pentru că foarte mulţi mă întreabă, am scris un articol separat despre recuperarea arhivelor de messenger (Yahoo!) şterse.

Vi s-a întâmplat vreodată să uitați parola de la Yahoo! Messenger? Și să nu puteți nicidecum citi mesajele mai vechi din arhivă? Este o experiență tare neplăcută, iar soluția este simplă – pe pagina Yahoo! apăsați pe Forget your ID or password? și vă veți recupera parola, sau veți seta o nouă parolă. Asta-i tot, parcă…

Dar dacă vreți să citiți arhivele altor utilizatori, să zicem, ale soțului / soției / prietenei / prietenului / copiilor / neprietenilor / etc, atunci citiți continuarea, pentru că eu voi arăta cum se face asta. Dar să știți – eu nu recomand să citiți corespondența cuiva fără consimțământul acelei persoane – pe lângă faptul că pătrundeți în intimitatea ei, ați putea afla niște lucruri despre care mai bine să nu fi știut. Să începem!

Puțină teorie: fișierele cu arhivele conversațiilor sunt păstrate de obicei în „C:\Program Files\Yahoo\Messenger\Profiles\id-ul_tau\Archive\Messages\id_ul_interlocutorilor” , și au extensia .dat. De ce ne trebuie să știm asta? În caz că curiozitatea ne împinge să ne băgăm în computere străine, și nu avem timp la dispoziție să instalăm programele despre care vom discuta în continuare, puteți să copiați manual pe un purtător de date aceste fișiere .dat, ca mai apoi, să le decriptați la dumneavoastră acasă, fără grabă, cu o cafeluță în mână. Am pomenit despre niște programe? Aha, mi-am adus aminte!

Primul program pe care îl vom analiza este Dapyx Messenger Archive Reader , un program care mi-a placut deodată ce l-am văzut. Ce oferă el? Păi, puteți citi toate arhivele din computer, ale dumneavoastră și ale celorlalți, fără a le cunoaște parola. Le puteți salva pe toate în formă text sau HTML. Dar dacă persoana care ne interesează, bănuind de intențiile noastre a deactivat stocarea arhivelor? Cu acest program puteți activa această opțiune fără a cunoaște vreo parolă, așa că, chiar dacă nu puteți recupera discuțiile trecute, vă bătătoriți cărarea pentru a vă satisface curiozitatea pe viitor!

Următorul program pe care îl vom descoase este Yahoo! Messenger Archive Decoder 1. Acest program oferă aproximativ aceeași funcționalitate ca și cel de mai sus, îl pomenesc în scop informativ, și pentru a avea de unde alege. Iată și un screenshot:

Free Yahoo! Messenger Archive Decoder și Messenger Archive Reader au aproape aceleași funcționalități, doar că ultimul își extinde acțiunea și asupra arhivelor de la MSN Messenger, ceea ce constituie un plus.

Am spus cam tot ce am avut de spus, cu excepția unui singur lucru. Majoritatea legăturilor de mai sus duc spre serviciul de găzduire Download.com. Acolo este descrierea fiecărui program menționat. Pentru a-l descărca din internet, trebuie să apăsați un buton verde, lângă care scrie „Download Now”. Acum pot încheia tema cu inima împăcată. Mult succes!

Update: nu am putut trece cu vederea recomandarea lui user2021 (comentariul 10):

Ca sa decodezi usor arhiva de la Yahoo Messenger incearca situl http://www.ymdecoder.com E FREE, online si usor de utilizat. Eu sunt multumit de el. Nu tre sa folosesti softuri care trbuiesc instalate.

362 Comments

 1. eugen
  Posted 11 aprilie, 2008 at 4:32 pm | Permalink

  Salut
  spune te rog daca stii cum se poate de protejat corespondenta din gmail??
  mc anticipat

  • Anca
   Posted 1 iunie, 2009 at 6:10 am | Permalink

   Buna,am si eu o intrebare.Daca era setat la arhiva mess sa clear arhive after a sign out sau ceva de genu nu mai e nimik ce se poate face pt a recupera arhiva?parca era un program sau te intreba daca vrei restore?
   multumesc anticipat

   • Badan Sergiu
    Posted 1 iunie, 2009 at 9:32 am | Permalink

    am raspuns si mai sus, nu.

 2. Badan Sergiu
  Posted 12 aprilie, 2008 at 4:40 pm | Permalink

  Salut. Corespondenta se poate de protejat prin alegerea unei parole bune, cu litere mari, mici, posibil cifre, si lunga. Alt aspect este sa iesi din posta intotdeauna prin Log Out, de fapt, nu doar din posta ci si din toate serviciile google (ex. docs.google.com, blogspot, etc. picasa.).
  Iata cam asa! daca esti in Windows, foloseste un antivirus bun, impotriva la keylogger-uri, sniffere si alte programe malicioase. Cam atata!

 3. the one
  Posted 30 aprilie, 2008 at 2:00 pm | Permalink

  pai si cum pot afla arhiva altui computer? se poate care program este special pentru asta?

 4. Badan Sergiu
  Posted 3 mai, 2008 at 3:21 pm | Permalink

  Oricum, trebuie sa ai acces la acel computer. Oricare program din cele mentionate vor afla pentru tine arhivele.

 5. andreea
  Posted 24 mai, 2008 at 10:26 am | Permalink

  cum se foloseste DAPYX MESSENGER ARCHIVE REDER

 6. andreea
  Posted 24 mai, 2008 at 10:28 am | Permalink

  CUM SA VAD ARHIVA DE MES DE LA UN ALT PC?

 7. Badan Sergiu
  Posted 25 mai, 2008 at 3:44 pm | Permalink

  Asa, dapyx messengerul trebuie sa-l copii din adresa mentionata in articol, si sa-l instalezi in computer, dupa care te vei descurca. Pentru a citi arhiva de mess din alt computer, trebuie sa gasesti fisierele din arhiva, si sa ti le copii in computerul tau (cu o memorie flas usb).Am explicat in articol unde sunt localizate fisierele cu arhiva, asa ca, succes!

  • Posted 30 decembrie, 2009 at 6:52 pm | Permalink

   VA URMARESC PORCARIILE CA ALFEL NU LE POT SPUNE CEL CE CREDE CA POTI CITI UN DATEI DELA ALCINEVA FARA STINTA LUI >( ei) ras este klar in totalitate / fals) aici va daruiesc un ( keyloger) cu un G nu ( 2 g) cum a scris tipul de mai sus
   cine se stie cu html.script are si acces la alcineva in procesoare nu raspund pt ( ilegalitat) sunt un admin la 12 forumen daca stiti la ce ma refer sunt design AVATAR SI SCRIU >prg pt QUICK MACROS …. ja sa explicam codul

   Shell(„C:\Programme\yahoo(mailarhiv”)

   Private Sub Button9_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button9.Click
   Dim OFORM As form2

   OFORM = New form2()
   OFORM.show()
   OFORM = Nothing
   Me.Hide()
   End Sub
   End Class

   End Sub

   nu o sa va spun cu ce scrietzi acest prg ( ce program ve trebuie sa scrieti acest (file.trojan.) si nici nu va doresc sa incercati ( lasati oamenii in pace si vedetiva de treburile voastre nu exsita nici un cacat de ( program virus ) ales porcari nici un anti virus prg nu e bun este doar reclama eu nu am de 12 ani antivirus prg si nici numi doresc sunt un super prg. ajutator si ajut mii de oameni zilnic gasesc frumos sa vad cu cereti ajtor pe site fantoma da inca sa va luati infos de porcari de keylloger si alte magari rusine nu exista si nu puteti nicicum citi un file anonim fara ajutorul unui KELOGER.exe adevarat asaca AN NOU FERICIT

   • Badan Sergiu
    Posted 30 decembrie, 2009 at 7:07 pm | Permalink

    🙂

   • Badan Sergiu
    Posted 4 ianuarie, 2010 at 1:04 am | Permalink

    Da, pacat ca nu ai spus cu ce se scrie acest cod, toată lumea e scârbită.

 8. andreea
  Posted 3 iunie, 2008 at 4:47 pm | Permalink

  si daca nu am acces la calculatorul celui care vreau sa-i vad arhiva de mess?dar ii cunosc id-ul?
  cum fac,am vreo posibilitate?sau dk are setata stergerea automata din pc a arhivei se poate recupera cumva?mersi mult

 9. Posted 17 iunie, 2008 at 8:48 am | Permalink

  cum pot lua arhiva dintr-un alt pc fara usb sau alte lucruri …pur si simplu prin retea..dar daca nu am acces nici asa…se poate face ceva cu cei de la yahoo???

 10. Posted 18 iunie, 2008 at 7:50 pm | Permalink

  Ca sa decodezi usor arhiva de la Yahoo Messenger incearca situl http://www.ymdecoder.com E FREE, online si usor de utilizat. Eu sunt multumit de el. Nu tre sa folosesti softuri sau alte kkturi care trbuiesc instalate.

 11. andreea
  Posted 2 iulie, 2008 at 1:07 pm | Permalink

  BOGDAN SERGIU SAU USER 2021,VA ROG FRUMOS SA-MI LASATI SI MIE ADRESELE DE MAIL SAU ID DE MESS.MERSI MULT

 12. Badan Sergiu
  Posted 2 iulie, 2008 at 9:03 pm | Permalink

  La nr 8:
  De recuperat nu se poate nimic, daca se sterge automat. Poti in schimb sa dezactivezi stergerea automata prin programul Dapyx, descris in articol. Si sa speri ca el (sau ea) nu va observa.
  la nr. 9:
  Pentru a lua arhiva trebuie sa ai acces la computerul dat, daca nu fizic, atunci prin retea. Dar sa ai acces, nu doar legatura. O sansa este… daca acea persoana din prostie si-a sharat directorul Program Files in DC++ (pentru a avea mai mare share), atunci practic, fara multe cunostinte poti sa-i copii arhiva.
  Daca ai acces fizic la computer, dar nu ai usb-flash, atunci poti sa arhivezi arhiva intr-un singur fisier si sa ti-l trimiti prin posta electronica, ca atasament. Dar acei de la yahoo nu te vor ajuta, au avut ei cazuri mai serioase in care nu au intervenit (de ex. au refuzat cererea parintilor unui soldat ucis in irak, de a le da acces la contul sau).

 13. Badan Sergiu
  Posted 2 iulie, 2008 at 9:05 pm | Permalink

  user2021: Multumesc de propunere, adaug in articol 😉

 14. jeleu
  Posted 14 iulie, 2008 at 7:48 pm | Permalink

  Em am copiat pe un stick arhiva din calculator…iar acasa am mutat’o la mine in pc acolo unde am arhiva mea. Am instalat Dapyx Messenger Archive Reader si imi deschide arhiva dar folderele care nu sunt ale mele(adica alea transferate) mi le afiseaya cu hieroglife si numere…e o aiureala totala. In calculatorul de unde le’am copiat nu erau asa. Acces la acel pc nu mai am…am doar arhivele si nevoia urgenta de a le putea citi. Cu sau fara acel program tot asa le afiseaya:(Any help?

 15. jeleu
  Posted 14 iulie, 2008 at 8:19 pm | Permalink

  Am reusit pe yahoo

  e bun dar am o groaza de uploadat

  tnx anyway

 16. dan_danutz912008
  Posted 16 iulie, 2008 at 11:12 am | Permalink

  buna all care ma auta si pa mn sami gasesc o parola la un id ca am uitato pls:(((

 17. Badan Sergiu
  Posted 17 iulie, 2008 at 9:37 am | Permalink

  Lui jeleu – nu stiu daca te pot ajuta. Articolul eu l-am scris din memorie, atunci exista un program care era simplu si iti permitea sa deschizi orice arhiva. Acum sunt mai multe, dar nu le-am incercat pe niciuna (eu nici nu folosesc yahoo messenger oficial, ci pidgin http://www.pidgin.im/ ).
  Lui dan danutz, incearca sa folosesti optiunea forgot password, de pe pagina yahoo. Daca ai fi pus o intrebare secreta, si mai tii minte raspunsul, ar putea sa-ti trimita parola pe adresa alternativa de email, pe care ai indicat-o cand te-ai inregistrat. Succes!

 18. Madalina
  Posted 18 iulie, 2008 at 2:18 pm | Permalink

  Buna,
  Eu am sters arhiva din messenger,dar in C/program files/yahoo/messenger/profiles/,imi arata iconindex.dat.
  Asta inseamna ca inca mai am arhiva respectiva in pc?
  Cand ii dau enter cu notepad imi arata ceva scris dar nu inteleg nimic,e cu patratele si puncte.
  Crezi ca poti sa ma ajuti?
  Multumesc.

 19. Badan Sergiu
  Posted 18 iulie, 2008 at 3:41 pm | Permalink

  Salut. Asta inseamna ca poti fi linistita, iconindex.dat are legatura cu altceva. Sa nu-l stergi ;). Daca il vei sterge si nu va merge messenger-ul, atunci reinstaleaza messengerul.

 20. nicco
  Posted 21 iulie, 2008 at 5:18 pm | Permalink

  Am o alta intrebare legata de subiectul de mai sus…uneori …corect, e mai bine sa nu stim unele lucruri ..aflate in intimitate Insa..paza buna …
  Asa ca revin cu intrebarea:
  Dar daca stim parola si useru..etc, etc a unui utilizator, insa nu avem acces la calculatorul lui? Ce putem face?
  Pt ca am observat ca de cate ori intru de pe calcu meu pe user-ul respectiv la arhiva (desii am setat-o din nou) nu apare nimic. Daca intri pe un alt calculator la aceiasi adresa de mess..nu vezi arhiva . De ce si cum se poate remeda asta?
  Multumesc anticipat.

 21. Badan Sergiu
  Posted 21 iulie, 2008 at 6:04 pm | Permalink

  Pentru ca arhiva se pastreaza in calculatorul din care se vorbeste, si nu pe internet. Singurul lucru pe care-l poti face, in caz ca stii numele si parola acelei persoane… poti vedea pe cine are ca prieteni (vorba ceea, spune-mi cine-i prietenul tau…) si poti vedea corespondenta pe email (cea trimisa si primita, daca nu o sterge cumva).
  Atat am avut de spus ;). Norok!

 22. monica
  Posted 24 iulie, 2008 at 12:01 pm | Permalink

  vreau sa recuperez arhivele de yahoo de pe propriul pc,l-am avut initial setat sa le stearga,nu am nevoie de programe de citit sau dezarhivat,ci de un program care sa le recupereze,ma poate ajuta cineva,multumesc anticipat.

 23. Badan Sergiu
  Posted 24 iulie, 2008 at 12:13 pm | Permalink

  Daca a fost se tat sa le stearga, atunci le-a sters definitiv. Daca asta a fost nu demult, ai putea incerca un program de recuperare a informatiei sterse, si sa cauti fisiere cu extensia .dat prin cele gasite, dar sunt slabe sansele.

 24. monica
  Posted 25 iulie, 2008 at 1:15 pm | Permalink

  ce program imi recomanzi pentru recuperare a informatiei sterse?in afara de recover my files,l-am folosit pt altceva dar nu are pt extensia.dat??????

 25. Badan Sergiu
  Posted 25 iulie, 2008 at 3:00 pm | Permalink

  Cred că ar trebui să continuăm această discuţie aici:
  https://badan.wordpress.com/2008/07/25/cum-sa-recuperezi-fisierele-sterse/

 26. Dragonfly
  Posted 29 iulie, 2008 at 11:49 am | Permalink

  INTREBARE:

  Sunt legata cu computerul in retea, suntem 3 prieteni.La unul din acesti tipi se afla router-ul , el cunoste IP-urile noastre. A avut acces si la computerul meu .
  De la distanta, adik de la computerul lui , poate sa-mi citesca arhiva de la yahoo messenger aflata in computerul meu? Daca da….cum se poate face chestia asta? Cum se poate afla dak el imi citeste arhiva? Si cum poate fi oprita aceasta intruziune in intimitatea liberei conversatii?
  Pls, un rasp. urgent!
  Mersik

 27. Badan Sergiu
  Posted 30 iulie, 2008 at 6:51 pm | Permalink

  In principiu e posibila citirea mesajelor tale daca:
  1. Ai instalat un cal trojan (un fel de virus) care ii permite lui, sau altcuiva accesul in computerul tau. acest gen de atac poate fi parat daca ai un antivirus bun sau un firewall (pentru antivirus recomand AVAST http://www.avast.com/eng/download-avast-home.html, iar pentru firewall recomand Zone Alarm free http://download.zonealarm.com/bin/free/1025_update/zaSetup_en.exe , ambele-s gratuite).
  2. Daca traficul vostru trece prin computerul lui, el ar putea folosi sniffere, cum ar fi Yahoo Messenger Monitor Sniffer (http://www.download.com/Yahoo-Messenger-Monitor-Sniffer/3000-2144_4-10531201.html?tag=lst-2&cdlPid=10531202) sau IM Sniffer (http://www.download.com/IM-Sniffer/3000-2150_4-10533324.html?tag=lst-6&cdlPid=10832959) pentru a salva discutiile tale curente, nu si cele din trecut (adica, cu aceste programe nu ar avea acces la arhiva ta, in schimb ar vedea tot ce vorbesti), omul si-ar face propria arhiva.
  pentru a evita situatiile neplacute, ar trebui sa folosesti alt program, decat yahoo messenger.
  http://psst.sourceforge.net/
  http://www.bitwiseim.com/
  http://cspace.in/
  http://retroshare.sourceforge.net/
  acestea sunt exemple de programe de mesagerie care encripteaza mesajele in asa fel, incat pentru interceptarea lor de catre colegul tau, si pentru decriptarea lor ar trebui supercomputere militare, care sa lucreze zile intregi doar cu acest scop.Bitwiseim permite si voice chat, incearca, ar putea sa mearga. Pentru fiecar din ele va trebui sa-ti faci cont aparte, si tu si prietenii tai strategici.

 28. florina
  Posted 3 august, 2008 at 2:07 pm | Permalink

  exista..pana la urme programe de recuperat parole??plz raspunde:((

  • radu
   Posted 25 iulie, 2009 at 9:37 am | Permalink

   da it instalezi un keyloger si o sa vezi tot ce a fost tastat pe calculator asa simplu poti vedea si parola de mess eu am incercat si merge de minune

   • ioana
    Posted 5 decembrie, 2009 at 12:30 pm | Permalink

    ce program ai folosi? ca eu am instalat mai mult programe si imi arata doar ce tastez in momentul de fatza. Nu imi araa si ce am tastat ieri. Te roog vreau sa stiu urgent cum se cheama programul care l-ai folosit tu. Multumesc

 29. Badan Sergiu
  Posted 4 august, 2008 at 8:52 pm | Permalink

  De recuperat parole nu. Exista doar o singura posibilitate pe care eu o stiu. Asta daca la messenger este pastrata parola, iar tu ai uitat-o, este o programa care scoate informatia despre tine, si cu aceasta programa poti sa te loghezi la orice computer, dar nu poti vedea parola.
  Incearca totusi optiunea Forgot your password, de multe ori eu mi-am recapatat parola prin intermediul ei, doar dai un raspuns la intrebarea ta secreta, si yahoo iti trimite parola pe adresa de email pe care ai indicat-o ca alternativa.

 30. Stoian Georgiana Iuliana
  Posted 9 august, 2008 at 9:40 am | Permalink

  Daca stiti va rog sa imi spuneti_mi si mie cum sami fac ad pt al meu e sters si nu stiu sal fac

 31. Badan Sergiu
  Posted 10 august, 2008 at 9:06 pm | Permalink

  nu am inteles pana la urma intrebarea.Doresti sa adaugi pe cineva?

 32. marian
  Posted 11 august, 2008 at 2:06 pm | Permalink

  Buna, te rog frumos Bogdan spunemi daca eu stiu parola si id-ul unei persoane si intru de la mine de pe comp la persoana respectiva pe mess si activez Yes,save all of my messanges de la archive si dupa 1 oara sa zicem intra persoana respectiva pe mess de la calculatorul sau dupa ce termina discutia pe mess se deconecteaza iar eu intru de la mine de pe calc si dau message archive imi apare comvorbirea persoanei sau numa pe calc ei apare? sau a salvat altcineva intre timp? te rog explicami .. multumesc mult

 33. Badan Sergiu
  Posted 11 august, 2008 at 7:54 pm | Permalink

  Nu. se va pastra la tine in comp doar arhiva discutiilor din compul tau. Daca activezi la tine sa se pastreze arhiva, iarasi, se vor pastra doar discutiile facute la compul tau. iata cum.

 34. Tudor Adela
  Posted 20 august, 2008 at 6:19 am | Permalink

  cum pot afla ce parola care mi/a fost schimbata fara sa stiu?

 35. Badan Sergiu
  Posted 20 august, 2008 at 6:29 am | Permalink

  Cel mai simplu este sa-l intrebi pe acel care ti-a schimbat parola. Alta solutie este sa folosesti optiunea de recuperare de parola, in cel mai bun caz parola iti va fi trimisa pe emailul alternativ pe care l-ai fi indicat cand ti-ai facut cont.

 36. melody
  Posted 21 august, 2008 at 12:00 pm | Permalink

  Am o intrebare
  Stiti cumva un program care poate recupera conversatiile dupa mess daca nu a fost activata arhiva niciodata?

 37. Daniel
  Posted 22 august, 2008 at 1:38 am | Permalink

  Salut
  Am si eu o intrebare:
  Daca schimbam windows-ul mai ramane arhiva??

 38. mike
  Posted 22 august, 2008 at 12:18 pm | Permalink

  ma bogdane te rog explicami exista vrun program sa pot vedea id si parola la toti cei care sau logat pe calculatorul meu?

 39. mike
  Posted 22 august, 2008 at 12:44 pm | Permalink

  fara chestii de genu yahoo fals care iti ia parola si id

 40. mike
  Posted 22 august, 2008 at 4:06 pm | Permalink

  nimeni nu stie?

 41. mike
  Posted 23 august, 2008 at 7:35 pm | Permalink

  am avut arhiva salvata in calculator… si un destept care mi-a folosit calculatorul mi-a sters-o… adica delete la arhiva care se salva in messenger… mai pot face ceva?

 42. Badan Sergiu
  Posted 28 august, 2008 at 8:48 am | Permalink

  mike: citeste articolul https://badan.wordpress.com/2008/07/25/cum-sa-recuperezi-fisierele-sterse/ , pare-se, in comentarii se discuta problema ta.

 43. mike
  Posted 28 august, 2008 at 3:02 pm | Permalink

  am citit… am incercat cu fiecare program in parte…nu reusesc sa gasesc fisierele cu .dat problema este ca am multe treburi salvate si am nevoie de ea ca de aer…

 44. Posted 29 august, 2008 at 9:45 am | Permalink

  Salut, am o itrebare jenanta insa trebuie sa stiu adevarul. Exista posibilitatea de a ”sparge”
  parola de messenger a altei persoane? Daca da..si o stii,ai putea sa-mi spui cat de dificil e sa reusesti sa faci acest lucru?

 45. Posted 29 august, 2008 at 9:51 am | Permalink

  buna..sunt total pe dinafara,scuze de aceasta intrebare..dar unde e c:\program? multumesc

 46. Posted 29 august, 2008 at 9:53 am | Permalink

  si mai am o intrebare la fel de jenanta…se poate ”sparge” parola de mess a unei persoane?daca da..e foarte dificil de facut?

 47. crystna
  Posted 1 septembrie, 2008 at 5:02 pm | Permalink

  Salut! te pricepi doar in meseenger?am si eu o rugaminte in legatura cu un program BLACKBOARD si as vrea sa stiu daca are vreun cod sau ceva, ca e programul pe care se dau examenele la mine la facultat si am vazut ca alte persoane apasa pe niste butoane pe acolo si calculatorul le da raspunsul la intrebare.Ma gandeam poate tu sti ….sper!mersi

 48. Badan Sergiu
  Posted 1 septembrie, 2008 at 6:39 pm | Permalink

  Asa, sa o iau la rand;
  Melody (36). Daca nu a fost pusa optiunea de salvare, si vrei sa recuperezi o discutie importanta, incearca sa vorbesti cu acea persoana, poate iti trimite ea discutia, daca la ea era aceasta optiune, desigur.
  Daniel(37). Arhiva ramane atata timp cat sunt pastrate intacte fisierele din C:/program files/…. Daca ai instala windows-ul pe alta partitie (pe discul D) atunci fisierele cu convorbirile tale s-ar pastra mai departe pe discul C.
  Mike (39) Daca te uiti in C:\Program Files\Yahoo\Messenger\Profiles\id-ul_tau\Archive\Messages\ ii vei vedea pe toti cei care s-au logat din computerul tau. Le vei vedea mapele in orice caz, poate si avatarele. Si asta chiar daca nu au activat optiunea de salvare. Daca o au, vei vedea si cu cine au discutat.
  Mike (43) vezi comentariul pentru Melody(36), adica cere arhiva de la acele persoane care sunt importante pentru tine, doar discutiile tale cu ele, pentru ca toate sunt intr-o mapa cu numele tau in C:\Program Files\Yahoo\Messenger\Profiles\id-ul_tau\Archive\Messages\… .
  Dudu Dudi (44) Sigur exista. ii poti instala o multime de troieni (un fel de virusi) care se specializeaza in asta. mai poti instala si unele keyloguri(care inregistreaza toate butoanele tastate), care nu sunt neaparat detectate ca virusi de catre antivirusi. cel mai usor este sa inregistrezi cu webcamul cum acea persoana scrie parola:)
  Sarma(45). C:\program files… asta inseamna ca Program files este o mapa, care se afla pe discul C(din My Computer). Tot ce merge dupa program files sunt mape care se afla in aceasta, tot mai adanc is mai adanc. Ca sa intelegi ca setermina numele unei mape, si incpepe numele mapei de dinauntrul ei, se foloseste bara „\”.
  Crystina(47) interesanta intrebare. Spune-mi mai multe detalii (site, sau numele complet, sau macar in ce se foloseste).

 49. Posted 2 septembrie, 2008 at 10:21 am | Permalink

  salut!am si eu o problema… ieri pr meu mia schimbat parola de la messenger stii cumva cum pot citi mailurile daca nu mai stiu parola? :(plsss amneaparata nevoie 😦

 50. andrei
  Posted 2 septembrie, 2008 at 10:51 am | Permalink

  am si eu o intrebare…am instalat prog pt vazut arhiva si cand caut in profilele alea din C/program files/yahoo/messenger/profiles/ am doar vreo 4…si din pacate acolo nu e si cel care imi trebuie mie..cum fac sa il adaug pe cel care imi trebuie?

 51. Badan Sergiu
  Posted 2 septembrie, 2008 at 11:06 am | Permalink

  indra (49): intra pe http://mail.yahoo.com iar mai jos de campurile unde trebuie sa te loghezi este o optiune „Forget your ID or password?” . vezi ce reprezinta. Iar daca nu te va ajuta… schimba prietenul 😀 (glumesc)
  andrei (50): intra singur, fara program in program files/yahoo/messenger/profiles… si vezi daca exista fizic fisierele care-ti trebuiesc. Daca nu exista, adica au fost sterse, recupereaza-le cu vreun program de recovery, vezi https://badan.wordpress.com/2008/07/25/cum-sa-recuperezi-fisierele-sterse/ si comentariile de acolo.

 52. andrei
  Posted 2 septembrie, 2008 at 12:00 pm | Permalink

  am cautat cu pandora..dar nu a gasit nimic sters…eu ma refeream ca daca intru in C/program files/yahoo/messenger/profiles am 4 iduri..si in fiecare din folderele astea mai se gaseste Archive,my icons,iconindex.dat Si sunt curios cum fac sa am mai multe? sau pe cel care imi trebuie? trebuie ca respectiva persoana sa imi trimita vreun contact details de pe mess? idurile care le am in C/program files/yahoo/messenger/profiles cum au ajuns acolo?:) pt ca ma intereseaza sa ajunga inca unu si nush cum sa fac help pls :-s

 53. Badan Sergiu
  Posted 2 septembrie, 2008 at 12:11 pm | Permalink

  in mapa data sunt profilurile persoanelor care s-au inregistrat in yahoo messenger din computerul tau, adica, probabil, fratii tai, prietenii care au avut acces. Inauntrul lor trebuie sa fie undeva arhiva.
  Poti pune la find, sa-ti gaseasca *.dat ca sa vezi ce fisiere cu aceasta extensie ai in comp.

 54. andrei
  Posted 2 septembrie, 2008 at 12:23 pm | Permalink

  mhmm…am inteles…deci ca sa imi apara si idul respectivei persoane acolo la profile..tre sa intre pe idu ei de la me din calc…altfel nu am cum sa il fac sa apara acolo…ms

 55. Badan Sergiu
  Posted 2 septembrie, 2008 at 12:31 pm | Permalink

  cu placere 🙂

 56. andrei
  Posted 2 septembrie, 2008 at 12:39 pm | Permalink

  si o parola cum o aflu? :-s

 57. andrei
  Posted 2 septembrie, 2008 at 12:42 pm | Permalink

  fara sa o schimb

 58. andrei
  Posted 2 septembrie, 2008 at 2:47 pm | Permalink

  pt k dak intru pe yahoo la forgot my password tre sa trec de 3 etape..iar a 3-a am citit ca e cu resetarea parolei si generarea alteia noi…eu vreau sa o aflu pe cea curenta si sa ramana tot aia

 59. andrei
  Posted 2 septembrie, 2008 at 7:34 pm | Permalink

  pt Badan Sergiu…acum am si respectivul id in profile…cum ii citesc arhiva? prog alea sunt bune sa ii citesc arhiva doar in cazu in care X a intrat de la mine de acasa pe mess,apoi a plecat? adica daca eu vreau sa citesc arhiva cuiva care nu fol acelasi calc cu mine pot?

 60. vera
  Posted 2 septembrie, 2008 at 9:03 pm | Permalink

  sal…am si eu o problema ….am luat yahoo archive decoder si mi-a ramas salvat ce am vb si eu ….cum fac sa sterg toate mesajele mele?:Dmersi

 61. Badan Sergiu
  Posted 3 septembrie, 2008 at 6:17 am | Permalink

  andrei (56-58) Ei nu-ti arata parola ta veche, doar ti-o schimba, iar daca vrei, dupa asta cand te loghezi poti sa pui orice parola vrei, macar si pe cea veche, daca ti-o vei aduce aminte.
  (59) Arhiva se poate de citit doar daca respectivul a vorbit de la tine din computer, doar daca era setat yahoo messengerul sa pastreze arhiva (de undeva din preferences) si vei putea vedea doar arhiva la discutiile care au avut loc de la tine din computer. discutiile se pastreaza local, nu pe vreun server.

 62. andrei
  Posted 3 septembrie, 2008 at 6:24 am | Permalink

  aaa…pai atunci nu ma incanta cu nimic toate prog astea:|…pe me ma interesa sa pot citi arhiva cuiva,dar aceasta persoana nu a fol calc meu.mda…….veeeeryyyyyy dissapointed:|:|:| =((

 63. Badan Sergiu
  Posted 3 septembrie, 2008 at 6:28 am | Permalink

  vera (60). Ai trei solutii solutii:
  1. Le stergi manual, din C:\Program Files\Yahoo\Messenger\Profiles\id-ul_tau\Archive\Messages\id_ul_interlocutorilor
  2. Setezi la parametrii Yahoo (vezi undeva File-settings, sau preferences) ca sa nu-ti pastreze arhiva convorbirilor. La urmatoarea intrare se va sterge totul.
  3. Este o solutie putin mai complicata, trebuie sa citesti pana la sfarsit. Intri in Start, dupa care Run, si scrii „cmd” si apesi Enter. Se va deschide o fereastra neagra. In acea fereastra scrii „format c:”, fara ghilimele. (bine, solutia asta este finala, iti sterge tot discul C, impreuna cu toate documentele si toate programele).

 64. Posted 3 septembrie, 2008 at 11:31 am | Permalink

  🙂 esti tare 😀

 65. Andreea
  Posted 5 septembrie, 2008 at 5:31 am | Permalink

  Nu pot afla arhivele din alt pc,daca stiu ipul?sau parola?

 66. Badan Sergiu
  Posted 5 septembrie, 2008 at 7:03 pm | Permalink

  Maria (64) merci!

 67. Badan Sergiu
  Posted 5 septembrie, 2008 at 7:41 pm | Permalink

  Andreea (65). Nu cred ca merita efortul 🙂 . in principiu e posibil, dar eu nu pot, si nici pe tine nu te pot invata.

 68. roby
  Posted 11 septembrie, 2008 at 8:47 pm | Permalink

  sal all .. deci un prgm mai simplu de a vedea ce vb ala pe mess? de ex dai idu ji apar archivele nu este?

 69. oanny
  Posted 12 septembrie, 2008 at 12:11 am | Permalink

  am si eu o intrebare…se poate daca folosesc webcam pe mess sa ma vada cineva caruia nu i.am dat accept?ma refer cineva de pe retea..asta in cazul in care odc.ul nu imi merge de mult timp si nu am ma intrat..:-S va rog sa ma lamuriti si pe mine..mersi mult

 70. Badan Sergiu
  Posted 14 septembrie, 2008 at 6:57 am | Permalink

  roby (68) Simplu nu exista :).

  oanny (69) E posibil ceea ce spui tu. Eu am observat ca imaginile de pe webcam se transmit in format jpg (adica, in forma de imagini simple). Daca are cineva un sniffer, care sa colecteze pachetele, ar putea identifica imaginile, si vedea succesiunea de cadre. Dar asta nu in timp real, pentru ca-i mult de lucru.

 71. oanny
  Posted 14 septembrie, 2008 at 10:34 pm | Permalink

  aham..deci probabilitatea e cam mica pentru cineva care nu se pricepe…ok.multumesc mult

 72. adriana
  Posted 2 octombrie, 2008 at 9:58 am | Permalink

  cautam o modalitate de a-mi sterge arhiva messenger definitiv (am si facut asta din program); intrebarea mea: cat de sigura pot fi ca asa nimeni nu are acces la conversatiile mele (folosind cine stie ce soft)? e suficienta dezactivarea arhivei din messenger? multumesc

 73. Badan Sergiu
  Posted 6 octombrie, 2008 at 8:01 pm | Permalink

  Pai, daca ai dezactivat arhiva, poti fi aproape sigura ca nimeni nu-ti va citi nimic. Exista o sansa de recuperat, dar e mica.

 74. Posted 8 octombrie, 2008 at 9:45 am | Permalink

  cum citesc arhivele altui id?

 75. robert
  Posted 15 octombrie, 2008 at 1:31 pm | Permalink

  am si eu o intrebare dar pot citi si arhivlor celor care nu sau conectat de pe pcmeu?

 76. Posted 16 octombrie, 2008 at 3:34 pm | Permalink

  Multumesc!

 77. Toth Zsolt
  Posted 21 octombrie, 2008 at 8:03 am | Permalink

  salut,as vrea sa-mi recuperez parola ,de messenger al meu,fiindca fosta prietena,mi-a furat-o,ce zici se poate?multi au incercat si nu s-a putut,mersi

 78. Badan Sergiu
  Posted 21 octombrie, 2008 at 8:10 am | Permalink

  cea mai buna solutie: intreab-o pe fosta prietena.
  sau apasa pe site-ul yahoo cum ca ti-ai uitat parola, ei trimit una noua pe posta alternativa.

 79. mihai
  Posted 23 octombrie, 2008 at 12:57 am | Permalink

  sal Bogdan..desi am citit problemele si raspunsurile postate aici, nu am gasit o rezolvare pt problema mea asemanatoare..clar..cum pot si ce trebuie sa utilizez pentru a obtine arhivele unui alt utilizator de yahoomess? fara sa luam in considerare variantele cu flash usb..etc..nu am acces la acel pc deloc..doar ce pot face de la distanta.. multumesc frumos

 80. mihai
  Posted 23 octombrie, 2008 at 10:03 am | Permalink

  salut.. te rog frumos sa dai atentie acestui mesaj. desi am citit ce s-a postat mai sus, nu m-am lamurit in problema mea..cum sa fac, exact, sa obtin arhiva unui utilizator de mess, care foloseste un alt pc? nu am nici un acces la pc-ul respectiv, deci strict, doar de la distanta..ce trebuie sa folosesc , ce trebuie sa stiu?multumesc frumos

 81. Badan Sergiu
  Posted 23 octombrie, 2008 at 3:08 pm | Permalink

  sincer, e greu. Si nu recomand. Exista multi virusi care iti pot da acces la acel computer, se cheama cai troieni (trojan horses). Dar eu deloc nu recomand folosirea lor. Daca vrei sa faci singur ceva, invata vreun limbaj de programare (poti invata C, sau C#), si scrie propriul program, sarcina caruia este sa copie acele fisiere, si sa ti le trimita pe email. Dupa care ii trimiti programul, si-i spui sa-l execute, pentru ca-i ceva interesant. iata cum.

 82. mihai
  Posted 24 octombrie, 2008 at 9:52 pm | Permalink

  este o solutie, insa mi-ar lua luni cred..sa invat..si am nevoie acum neaparat..este o problema grava.este foarte important sa aflu acum….sau cat mai repede!nu mai e nimic altceva,nu? macar ca sfat..

 83. mihai
  Posted 29 octombrie, 2008 at 1:35 am | Permalink

  Sergiu, cum pot afla fara sa stie , parola de mess a unui utilizator? am auzit ceva de mailspam…te rog frumos ajuta-ma..este foarte important pentru mine

 84. mry
  Posted 1 noiembrie, 2008 at 1:51 pm | Permalink

  am nevoie neaparata sa aflu convorbirile unui id cu cei din lista sa[sau makar cei comuni ji cu lista mea] [kre nu a fost niciodata logat de la mne din pc ] e posibil ?

 85. paula
  Posted 1 noiembrie, 2008 at 3:20 pm | Permalink

  cum pot fi citite conversatiile de pe MSN?
  programul Dapyx messenger archive citeste doar arhivele din Yahoo.Messenger.
  multumesc mult!

 86. Badan Sergiu
  Posted 1 noiembrie, 2008 at 4:14 pm | Permalink

  mihai 82:
  Ca sfat, gaseste pe cineva care se pricepe mai bine, de la tine din oras.
  Prietena mea odata a aflat parolele cuiva apeland la cineva, chiar din romania (i-a promis 100 dolari, dar nu a mai ajuns sa-i deie).

  mry:
  Totul e posibil. Doar ca-i foarte greu.

  paula:

  http://www.download.com/Messenger-Archive-Viewer/3000-2150_4-10440100.html?cdlPid=10755194

 87. paula
  Posted 3 noiembrie, 2008 at 1:27 pm | Permalink

  multumesc mult pt raspunsul prompt anterior!
  dar cred ca cele doua programe nu merg pt ca am uitat sa specific ca este vorba de *messenger with voice*.
  este nevoie de altul pt citirea arhivei?
  inca o data multumesc.
  esti un izvor nesecat de informatii in diverse domenii…(am citit si restul blogului)

 88. Badan Sergiu
  Posted 4 noiembrie, 2008 at 9:22 am | Permalink

  ar fi trebuit sa mearga 🙂 s-ar putea sa nu se fi pastrat arhivele (trebuie sa te asiguri ca era setat logging-ul).

  Imi vine greu sa raspund concret, pentru ca nu am folosit msn messenger.
  vezi si acest program:
  http://www.freedownloadscenter.com/Network_and_Internet/Video_Chat_Tools/MSN_Yahoo_Message_Archive_Decoder_and_Viewer.html
  Sper sa te ajute cu ceva.
  Si multumesc pentru compliment.

 89. paula
  Posted 4 noiembrie, 2008 at 10:58 am | Permalink

  logging-ul e setat ok.
  voi incerca si cu link-ul nou…
  multumesc!
  (…si n-a fost compliment)

 90. maria
  Posted 5 noiembrie, 2008 at 11:11 am | Permalink

  Am si eu o problema…La servici folosesc meebo. As vrea sa stiu daca poate cineva sa afle convorbirile mele de acolo.

  Multumesc anticipat

 91. Posted 5 noiembrie, 2008 at 6:42 pm | Permalink

  Este foarte tare prog…am vazut arhiva iubitei mele…nu ma inseala..wheu

 92. Badan Sergiu
  Posted 6 noiembrie, 2008 at 7:28 am | Permalink

  Paula: Sa-mi spui daca-ti va fi reusit.
  Oricum fa un backup la loguri (adica, copie-le in alta parte), ca sa nu ti le corupa vreun program. Ca sa vezi unde se afla ele, citeste aici:
  http://www.wikihow.com/Save-Your-Windows-Live-Messenger-Conversation-History
  (apropos, poate tu nu ai indicat programelor sa caute in directoriul potrivit).

 93. Badan Sergiu
  Posted 6 noiembrie, 2008 at 7:29 am | Permalink

  Maria: Daca-ti afla parola de meebo, ar putea sa vada, odata ce meebo, din cate am vazut, pastreaza un chat history.

 94. Badan Sergiu
  Posted 6 noiembrie, 2008 at 7:33 am | Permalink

  Razvan: felicitari!

 95. ada
  Posted 8 noiembrie, 2008 at 10:46 am | Permalink

  cum pot afla arhiva de mess daca:stiu parola dar a fost stearsa?te rog mult sa-mi spui daca am cum e f important pt mn!multumesc anticipat!

 96. Ciprian
  Posted 8 noiembrie, 2008 at 11:46 am | Permalink

  sal Bogdan!!! cum sa fac ca sa vad conversatiile cuiva pe yahoo mess. in situatia in care ii stiu id-ul si parola?? Mentionez ca nu are activata arhiva si nu as vrea sa o fac eu, posibil sa isi dea seama. Exista vreo posibilitate??
  Daca intr-ul final o activez, pot sa vad arhiva de la mine de la pc. fara ajutorul unui program?? Multumesc anticipat.

 97. Ciprian
  Posted 8 noiembrie, 2008 at 11:48 am | Permalink

  pot sa vad discutiile cuiva daca nu a avut arhiva activata niciodata?? yahoo mess.

 98. Badan Sergiu
  Posted 8 noiembrie, 2008 at 8:58 pm | Permalink

  ada (95): A fost stearsa arhiva? Cea mai buna solutie este sa o iei de la persoana cu care ai avut discutii. Din cate am inteles, inca nimeni nu a reusit sa recupereze o arhiva stearsa (din cei de pe blog), asa ca asta-i cea mai simpla metoda. Iti doresc succes!

  Ciprian (95): Activarea arhivei are loc local, doar in computerul in care este activata. Asa ca nu stiu, iar arhivele, iarasi, se pastreaza doar in computerul din care s-a logat acea persoana. Iar la intrebarea 97 raspunsul este nu.

 99. viktor
  Posted 9 noiembrie, 2008 at 3:05 pm | Permalink

  salut cum as putea salva arhiva de pe messenger pe cd sau sa se pastreze in calc daca instalez windosul din nou.

 100. Badan Sergiu
  Posted 9 noiembrie, 2008 at 9:28 pm | Permalink

  salveaz-o pe cd.

 101. Posted 13 noiembrie, 2008 at 5:49 am | Permalink

  salut am un leptop hp care cand al pornesc tiue an continu si nu se aprinde totusi cularu porneste ledurile care indica bateriea si restu stau aprinse a cam cazut pe jos sar mai putea repara si ce ar putea avea va multumesc

 102. Badan Sergiu
  Posted 13 noiembrie, 2008 at 8:53 am | Permalink

  offtopic. Du-l la reparatie, nici nu-ti recomand sa-l desfaci (daca-l desfaci, cand il vei asambla vei descoperi ca ti-au ramas cateva suruburi :). Stiu oameni care incaseaza bani ca sa asambleze inapoi laptopuri desfacute de entuziasti.

 103. andreea
  Posted 17 noiembrie, 2008 at 4:02 pm | Permalink

  Salut!
  Mi-am reinstalat yahoo messenger dar am pierdut vechea arhiva :(( Pot cumva sa o mai recuperez? Au trecut cateva luni bune de cand mi-am pierdut arhiva si tot ma gandesc la ea 😦
  Merci

 104. andreea
  Posted 19 noiembrie, 2008 at 10:31 am | Permalink

  puteti sa ma ajutati sa vad arhiva cuiva…eu chiar nu ma descurc la calculatoare…daca ma contactati pe adresa de email pot sa va dau idul lui..si sa cautati dvs arhiva.
  multumesc anticipat

 105. claudya_007
  Posted 19 noiembrie, 2008 at 3:15 pm | Permalink

  buna!as vrea si eu sa stiu daca in Yahoo\Messenger\Profiles se pastreaza si arhiva care a fost stearsa din messenger si dak o pot recupera cu vreun program.multumesc mult!

 106. Badan Sergiu
  Posted 19 noiembrie, 2008 at 3:18 pm | Permalink

  andreea 103: sunt prea putine sanse sa o recuperezi. poate ai vreo sansa sa o iai de la persoanele care te intereseaza din compurile lor, daca o salveaza ei.

  andreea 104: eu oleaca ma descurc in calculatoare, dar nu intr-atat ca sa pot citi arhiva cuiva la distanta.

 107. Badan Sergiu
  Posted 19 noiembrie, 2008 at 4:00 pm | Permalink

  claudya_007 (105) in comentarii s-a discutat despre asta. Daca nu aici, atunci aici https://badan.wordpress.com/2008/07/25/cum-sa-recuperezi-fisierele-sterse/ . Pana acum, nimeni nu mi-a spus ca le-a reusit.

 108. Alex
  Posted 19 noiembrie, 2008 at 11:37 pm | Permalink

  salut sergiu ..am o nelamurire cu arhiva e am reusit mai mult..progam in c etc..si imi da bataie de cap.. decodarea ei!!!nu reusesc id-ul meu de mess putty_hack

 109. geo
  Posted 22 noiembrie, 2008 at 7:36 am | Permalink

  exista un programel care iti arata parolele de sub asterixuri sper sa-i ajute pe cei care cauta parole.Conditia este sa aiba bifata optiunea de memorare la messenger. http://www.snadboy.com programul se numeste revelation

 110. Badan Sergiu
  Posted 22 noiembrie, 2008 at 4:12 pm | Permalink

  Din pacate nu cred sa ajute astfel de programele. In ultima vreme, messengerul nu pastreaza parola sub asterix. Adica, daca eu am o parola din 5 caractere, acolo oricum arata ca ar fi 10.

 111. sim
  Posted 23 noiembrie, 2008 at 12:41 am | Permalink

  cum pot citi conversatiile facute de pe calc meu cu alt id decat al meu?le vad dar nu le pot deschide.ms anticipat

 112. Badan Sergiu
  Posted 23 noiembrie, 2008 at 7:01 am | Permalink

  ai incercat vreun program descris in articol?

 113. geo
  Posted 24 noiembrie, 2008 at 8:10 am | Permalink

  la-m recomandat pentru ca la mine merge

 114. Mady
  Posted 24 noiembrie, 2008 at 1:24 pm | Permalink

  Buna Sergiu! Am si eu o problema cu arhiva de la Messenger.Am instalat cum ne-ai zis programul acela Yahoo Decode…. si imi arata id-urile celor care mi-au folosit calculatorul ,dar nu pot sa citesc mesajele din arhiva lor.Am incercat cu id-ul meu,dar numai atunci cand sunt logata la mess….in rest nu-mi arata nimic.De ce? Sa fie oare faptul ca pers respective nu au activata arhiva si eu sa fi instalat programul degeaba???Ast rasp.

 115. Badan Sergiu
  Posted 24 noiembrie, 2008 at 4:39 pm | Permalink

  Vezi daca in C:\Program Files\Yahoo\Messenger\Profiles\id-ul_lor\Archive\Messages\ este vreun fisier.
  Eu am dat descrierea la doua programe in articol, daca nu merge unul incearca-l pe celalalt. Oricum, ar fi bine sa faci o copie la mapa cu toate arhivele.

 116. lidia
  Posted 24 noiembrie, 2008 at 7:13 pm | Permalink

  TE ROG AJUTA-MA SA RECUPEREZ ARHIVA DE LA MESS YAHOO ESTE VORBA DE-O PROBA LA DIVORT TE ROG MULT

 117. potarcel
  Posted 25 noiembrie, 2008 at 7:27 am | Permalink

  si dak de exemplu .. dak pers a carei arhiva vreau sa o „vad” nu a avut`o activata in momentul respectiv.. nu pot sa o mai citesc?

 118. Badan Sergiu
  Posted 25 noiembrie, 2008 at 8:37 am | Permalink

  Lidia: Daca ai windows xp si mai jos, am testat acum un program:
  http://www.gold-software.com/SuperYahooMessengerArchiveDecoder-review20056.htm
  (pui la download). Am vazut ca functioneaza, si antivirusul tace.
  Daca ai windows Vista, tot acest program, doar ca trebuie sa indici alta adresa unde se afla arhivele.
  Aha, si nu uita sa apesi pe Caps Lock 🙂

 119. Darkmarian
  Posted 25 noiembrie, 2008 at 9:58 am | Permalink

  Sal Sergiu,am o mare problem.Akum o luna si jumatate miam luat Web Cam,iar un prieten de al mea mia furat webu:((.Praktic ma spioneaza tot timpul,nu mai pot face nimik in camera,nu mai pot folosi Web camul,el (prietenul meu) fiind in lista mea de messenger vede cand activez Webu.Poti sami explici cum reuseste si daka mai am vreo sansa sa folosesc Web Camul?

 120. Darkmarian
  Posted 25 noiembrie, 2008 at 10:05 am | Permalink

  Mai am o nelamurire,e jenant pt mine sa te intreb acest lucru deoarece am cativa ani buni decand folosesc netu.Ce este un roter si la ce este folosit,si am vazut intr-un comentarie mai sus ca acesta este depozitat intr-o retea cum aflu daka am ruter in pc meu?
  PS:Stiu ca ii of topic dar te rog sa ma ajuti.Plsssssssssssssss!!!

 121. Badan Sergiu
  Posted 25 noiembrie, 2008 at 2:15 pm | Permalink

  Darkmarian:
  probabil ti-a instalat un trojan (virus), fa-i ignore sa nu te mai vada cand folosesti webcamul, si scaneaza-ti computerul cu un antivirus puternic.
  In pc-ul tau nu ai router. http://ro.wikipedia.org/wiki/Router

 122. Darkmarian
  Posted 25 noiembrie, 2008 at 3:00 pm | Permalink

  Iam dat ignor demult dar cred ca foloseste un prog sa vada cand sunt on gen „invizible scaning” si daka am webu pus la pc mil pornete el automat,si dupa care se amuza trimitandumi mailuri.Exista vreo metoda prin care sal opresc?
  Mai am o intrebare cum as putea sai trimit si eu niste caii troieni sau macar niste spyware.”Romanul este razbunator”,”Ochi pt ochi si dinte pt dinte”.
  Aaaa si ar mai fii o problema la care nu am nici o rezolvare,imi blocheaza contul pt 24 de ore.E un tip care lucreaza intr-o sala de calculatoare ,iar eu cand sunt la scoala imi blocheaza id.Exista vreo solotie.{ca sati explix cum face:cand sunt off baga de mai multe ori parole gresite pana mil blocheaza)Astept raspunsul tau.

 123. Darkmarian
  Posted 25 noiembrie, 2008 at 3:01 pm | Permalink

  Scuze imi blocheaza contul pt 48 de ore.

 124. sim
  Posted 26 noiembrie, 2008 at 8:24 pm | Permalink

  mai enumera te rog odata programele pt citit arhivele de pe alte id din calc meu.ms mult

 125. Alex
  Posted 28 noiembrie, 2008 at 5:11 pm | Permalink

  badan man deci eu am citit toate commurile si am 1 nelamurire daca vreau sa citesc arhiva cuiva si na vorbit de la mine de la comp adica a stat bine ms acasa si a vb si eu vreau sa io citesc pot sau nu

 126. sim
  Posted 29 noiembrie, 2008 at 10:30 am | Permalink

  plss

 127. danutzzz
  Posted 29 noiembrie, 2008 at 7:21 pm | Permalink

  cum pot impiedica pe cineva sa imi citeasca arhiva? ms anticipar ast rasp pe email

 128. Badan Sergiu
  Posted 29 noiembrie, 2008 at 7:30 pm | Permalink

  sim: https://badan.wordpress.com/2008/04/06/messenger-arhiv Aici sunt enumerate.
  Alex: nu poti.
  Darkmanian: Pandeste-l la iesirea din bloc, ii pui o patura in cap sa nu te vada, si il bati pana ii piere cheful de prostii.

 129. Badan Sergiu
  Posted 29 noiembrie, 2008 at 8:15 pm | Permalink

  danutzzz: salveaz-o pe un cd, si sterge-o din calculator.

 130. Oana
  Posted 7 decembrie, 2008 at 11:32 pm | Permalink

  Eu am auzit de un anume Yahoo Messenger Sniffer.Il instalezi in calc tau, in calc cui vrei sa-l spionezi si are 2 optiuni geniale : se poate ascunde si iti trimite arhivele persoanei respective pe mail.Am luat si eu programul dar mi-am prins urechile in el.So…d-le Sergiu Badan a little help please?:D id-ul meu este iianthe_2009 dak crezi k ma poti lumina si pe mine putin. Multumesc anticipat!:)

  • Badan Sergiu
   Posted 9 decembrie, 2008 at 4:48 pm | Permalink

   trebuie sa fii in aceeasi retea cu victimele.

 131. help
  Posted 16 decembrie, 2008 at 6:06 am | Permalink

  Offf.Nu ati inteles , eu cautam sa aflu arhiva altor useuri.pe care nu iam vazut niciodata sa zicem … nu cei apropiati…dar in orice caz…am mai aflat ceva .te rog dk gasesti ceva sami ziki si mie pls

  • Badan Sergiu
   Posted 16 decembrie, 2008 at 8:14 am | Permalink

   de exemplu arhiva lui George Bush?

 132. petra
  Posted 16 decembrie, 2008 at 8:11 pm | Permalink

  mi-am download-at si eu super yahoo messenger arhive decoder 37.02 si vreau sa urmaresc ce se vb de pe leptopul meu cand eu nu sunt acasa.suna foarte seek ,dar asa suntem toti…foate curiosi.
  asa si vad ca numai conversatiile mele mi le arata.stiu ca alcineva a folosit netul inaintea mea si nu ii vad discutia.ajuta-ma sa ii dau de cap.am mai download si DAPYX SI habar nu am cu se mananca.

  • Badan Sergiu
   Posted 17 decembrie, 2008 at 12:49 pm | Permalink

   poti vedea daca s-a logat cineva de la tine, uitandu-te in directoriul cu profiluri de yahoo messenger (este mai sus calea spre el). Daca sunt cateva profiluri, poti activa logging-ul la oricare vrei. Dar daca era dezactivat loggingul, nu ai sanse sa vezi ce s-a discutat.

 133. Florela
  Posted 18 decembrie, 2008 at 8:47 pm | Permalink

  Mi-am schimbat parola la mes si cand am vrut sa intru nu m-a lasat! Mi-au blocat mailul si sunt disperata, pentru ca am acolo adrese importante. Nu reusesc sub nici o forma sa-mi recuperez parola. Va rog mult de tot sa ma sfatuiti ce as putea face!

  • Badan Sergiu
   Posted 18 decembrie, 2008 at 9:38 pm | Permalink

   daca tii minte parola, vezi sa nu fi fost apasat atunci (ori acum) CAPS LOCK. Incearca si asa si asa. Apoi, mai vezi ca atunci s-ar putea sa fi fost limba romana (deci litera z a putut fi inlocuita cu y) . Daca nu merge nici cu z in loc de y,sau invers, pe site-ul mail.yahoo.com este posibilitatea de a recupera parola, evident, daca tii minte informatia pe care ai prestat-o la crearea comtului.
   Succes.

 134. Badan Sergiu
  Posted 18 decembrie, 2008 at 8:55 pm | Permalink

  Am primit un mesaj de la bombonica_ionutza@yahoo.com, ip 89.34.72.84.
  Din pacate mesajul era in limba tiganeasca, pe care eu nu o inteleg, si atata timp cat nu-l inteleg, l-am sters (din pacate http://translate.google.com nu ofera traducere din tiganeasca).
  Vreau sa concretizez un lucru:
  daca era atat de simplu sa citesti arhivele oricui, la distanta, nici nu si-ar fi avut rost messenger-ul, l-ar fi abandonat toti, nimeni nu are nevoie de o forma de comunicare ce poate fi citita de oricine oricand. Cine vrea sa invete despre securitate, despre exploituri, n-are decat sa-si faca subscribe la urmatoarele liste de discutii:
  http://www.securityfocus.com/
  http://www.milw0rm.com/

 135. Florela
  Posted 19 decembrie, 2008 at 4:59 am | Permalink

  Multumesc pentru raspuns!Am incercat in toate felurile posibile si asa cum mi-ati spus, iar pe site-ul mail. yahoo.com nu pot sa-mi recuperez parola, la un moment dat imi cere data, ziua, anul nasterii, tara, completez si mai departe nu pot sa merg!Iar adresa mi-am
  facut-o prin 2004, deci chiar nu mai stiu ce am completat atunci pe acolo!Sunt disperata pentru ca am corespondenta cu persoane din strainatate (lucrez in invatamant!).Am incercat ieri iarasi cu parola noua si iar mi-au blocat intrarea pentru 24 de ore.In afara de asta nu e prima oara cand imi schimb parola, dar nu am mai patit asa ceva!Chiat nu stiu ce sa mai fac!

 136. antonio
  Posted 2 ianuarie, 2009 at 2:03 am | Permalink

  salut.am primit un ultima zi din anul 2008,un spam,scria doar :”La multi ani!”,partea mai dubioasa este ca nu-mi arata cine a trimis,desi banuiesc.stii cum se poate realiza asa ceva?

  • Badan Sergiu
   Posted 5 ianuarie, 2009 at 4:20 pm | Permalink

   Poate era trimisa chipurile de pe adresa ta (nu scria Me in campul „from”?). Daca configurezi un server smtp, teoretic, poti trimite scrisori falsificand orice adresa, macar bush@whitehouse.gov, asta nu-i problema.

 137. Adriana
  Posted 2 ianuarie, 2009 at 1:16 pm | Permalink

  Daca am un program de vazut arhiva instalat in pc cum fac sa-l sterg sau sa sterg unele convorbiri?

  • Badan Sergiu
   Posted 5 ianuarie, 2009 at 4:21 pm | Permalink

   cum se numeste programul? Ar trebui sa fie deajuns daca stergi executabilul.
   Ca sa stergi convorbirile, in preferintele lui Yahoo Messenger bifezi sa nu mai pastreze logurile discutiilor.

 138. gau_saghy
  Posted 6 ianuarie, 2009 at 4:04 pm | Permalink

  buna!Bogdan te rog ajutama cu ceva,,stiu id si parola la cineva si vriau sa aflu convorbirele ei,ca nu folosim acelasi pc si nici nu am contact cu el.ce pot face?te rog ajutama.multumesc.

  • Badan Sergiu
   Posted 7 ianuarie, 2009 at 7:13 pm | Permalink

   gau_saghy: convorbirile nu le poti afla. In schimb ii poti citi corespondenta.

 139. oana25
  Posted 6 ianuarie, 2009 at 4:56 pm | Permalink

  Cum pot sa vad id cu care prietenul vorbeste pe yahoo messenger?multumesc anticipat

 140. oana25
  Posted 6 ianuarie, 2009 at 4:57 pm | Permalink

  cum pot sa vad id urile persoanelor cu care prietenul meu vorbeste pe yahoo messenger!!!exista vreun program in acest sens?mersi

 141. Badan Sergiu
  Posted 7 ianuarie, 2009 at 7:17 pm | Permalink

  oana25: Daca ai acces la computerul lui, incearca sa intri in C:\Program Files\Yahoo\Messenger\Profiles\id-ul_tau\Archive\Messages\id_ul_interlocutorilor .

 142. oana25
  Posted 9 ianuarie, 2009 at 7:41 pm | Permalink

  dar daca nu am acces la pc lui exista vreun program cu care sa sau cu cate pers vb in acel moment pe yahoo mesenge…fara sa le vad id..doar sa vad nr de persoane,Oana..multumesc anticipat

  • Badan Sergiu
   Posted 9 ianuarie, 2009 at 9:35 pm | Permalink

   Nu exista o solutie pe care sa o pot recomanda. Daca ai id-ul lui, si parola, logheaza-te cand el nu-i online nici invizibil, si vezi cum sunt sistematizati prietenii in lista. Daca a creat grupuri, de genul „fete”, printre care esti si tu, poti trage anumite concluzii. Poti sta online, sa vezi cine spune „Salut, ce mai faci?”, ca sa identifici persoanele cu care poartadiscutii active (ignora mesajele de genul „daca nu citesti acest mesaj jur canu ai inima…”). daca ar exista o solutie de care cauti, care sa permita oricui sa-mi intre in viata privata, eu nu as folosi ym.

 143. oana25
  Posted 9 ianuarie, 2009 at 11:08 pm | Permalink

  Ai dreptate sa stiii,mersi mult de sfat

 144. Pufuletz
  Posted 12 ianuarie, 2009 at 8:43 pm | Permalink

  Dar daca am parola cuiva de mess pot sa ii iau arhiva de la mine de acasa? 😀

  • Badan Sergiu
   Posted 13 ianuarie, 2009 at 2:24 pm | Permalink

   nu

 145. mary
  Posted 14 ianuarie, 2009 at 8:50 pm | Permalink

  buna,…cum pot afla arhivele altei persoane daca am id shi parola dar nu pot avea contact fizic la pc acestei persoane ?

 146. Badan Sergiu
  Posted 15 ianuarie, 2009 at 7:58 am | Permalink

  154: Foarte simplu. Citeste comentariile 152 si 153.
  Daca vrei mai multa informatie, vezi 149 si 150.

 147. Diana
  Posted 15 ianuarie, 2009 at 11:26 am | Permalink

  Exista vreo modalitate de a-mi seta din yahoo messenger sau vre-un alt program de genul, ca de pe site-urile de a dedecta cine e invisibil sau nu(ex.:http://detectinvisible.com/), eu sa apar ” off line” chiar daca sunt „on line” sau pe „invisible mod”?

  • Badan Sergiu
   Posted 15 ianuarie, 2009 at 4:18 pm | Permalink

   Nu exista. Incearca alt protocol, cum ar fi google talk (msn messenger nu recomand deloc!).

 148. Diana
  Posted 15 ianuarie, 2009 at 7:05 pm | Permalink

  Chiar nu inteleg?! Am intrat pe aceste 2 site-uri:http://www.imvisible.ro/ si http://detectinvisible.com/, am dat „enter” dupa ce am scris un id pe care il am si in agenda,si-mi arata ca este „off line”, dar el era „on line”(chiar vorbeam cu acea persoana in acel moment ce-l verificam pe cele 2 site-uri)…..Deci, asta am crezut…ca are vre-un program pt asa ceva sau vre-o setare din yahoo. Puteti sa aflati cum reuseste lucrul acesta?!Multumesc anticipat!

  • Badan Sergiu
   Posted 18 ianuarie, 2009 at 9:52 am | Permalink

   ESti sigura ca puneai pe acele site-uri id-ul lui si nu nick-ul?
   De exemplu, id-ul un_id poate avea nick-ul unid . Daca cauti dupa nick, evident iti va arata ca-i offline. Incearca sa te uiti si la avatar pe acele site-uri, daca nu va fi nici un avatar, inseamna ca scrii gresit id-ul.

 149. deee
  Posted 17 ianuarie, 2009 at 12:46 pm | Permalink

  Buna spune-mi te rog poti afla un id intrat in pc…chiar daca a fost sters apoi?daca da…cum?

 150. Posted 17 ianuarie, 2009 at 9:32 pm | Permalink

  as vrea si eu un program mai simplu cu ajutorul caruia sa pot citi arhiva fara sa am parola. am luat de aici de la tine unul in urma cu cateva luni dar lam sters 😦 te rog ajuta-ma. ms :*

  • Badan Sergiu
   Posted 18 ianuarie, 2009 at 10:21 am | Permalink

   pai toate-s simple parca. Daca l-ai sters, mai copie-l odata, din cate stiu, numele lor nu s-au schimbat.

 151. Diana
  Posted 18 ianuarie, 2009 at 1:04 pm | Permalink

  Normal ca sunt sigura ca puneam id-ul acelei persoane.Si intr-o perioada, site-urile respective chiar imi aratau daca acea persoana era on line, invisible sau of line.De vre-o saptamana nu vor sa-mi mai arata doar pt. persoana in cauza….la celalalte persoane imi arata, numai la una nu…

  • Badan Sergiu
   Posted 19 ianuarie, 2009 at 3:53 pm | Permalink

   Diana: Poate serviciul de care se folosesc acele site-uri este cazut. Cel mai bine ar fi sa intrebi acele persoane daca folosesc ceva :). Pentru mine, functioneaza http://www.invisible-scanner.com

 152. Posted 19 ianuarie, 2009 at 12:47 pm | Permalink

  toata arhiva din anul 2008

  • Badan Sergiu
   Posted 19 ianuarie, 2009 at 3:51 pm | Permalink

   galina: ce-i cu ea?

 153. Posted 19 ianuarie, 2009 at 4:29 pm | Permalink

  or fi simple dar eu nu le inteleg :(( nu ma pricep deloc la calculatoare si la instalari.am avut programu ala cu dpxy de dezarhivat dar numai stiu cum lam instalat si acum cand incerc imi cere emailul si alte alea si tot nu merge 😦 te rog ajuta-ma.chiar nu ma peicep

 154. bruneta
  Posted 20 ianuarie, 2009 at 2:59 pm | Permalink

  buna.am o mare rugaminte am tot cautat programe pentru depistarea a tot ce se vb dintr-un calculator,dar nu shtiu cum sa il instalez in asa fel incat sa fie ok.mi e teama k il descopera sau vede arhivele nusht …e ultima metoda pt credibilitate…

  • Badan Sergiu
   Posted 21 ianuarie, 2009 at 4:38 pm | Permalink

   168: Instaleaza-l intai in computerul tau, si vezi daca-l poti detecta. Dupa asta, il vei putea arunca si la altii.

 155. Alina
  Posted 29 ianuarie, 2009 at 12:36 am | Permalink

  imi potzi spune te rog cum as putea sa sterg call history, am messenger 9.0; multumesc anticipat!

 156. Alina
  Posted 29 ianuarie, 2009 at 12:26 pm | Permalink

  multumesc mult pt raspuns

 157. raisa
  Posted 30 ianuarie, 2009 at 11:17 pm | Permalink

  buna ,am si eu o intrebare …sunt incepatoare.
  la mine e ”enable archiving”,si asa a stat mai tot timpul cu mici exceptii,asta inseamna ca nu am nici un mesaj ramas…..mai clar:niciodata nu se va afla ce am scris acolo?????scuze pt deranj,multumesc.

  • Badan Sergiu
   Posted 31 ianuarie, 2009 at 8:36 am | Permalink

   Enable Archiving inseamna Activeaza Arhivarea, cu alte cuvinte, Pastreaza toate mesajele 🙂
   Raspunsul meu e destul de clar?

 158. lory
  Posted 31 ianuarie, 2009 at 4:36 pm | Permalink

  vreau si eu sa aflu o parola de la yahoo mess si nu mai stiu codul care l-am introdus atunci acu vreo 4 ani cand am facut adresa si chiar vreau sa mi-o recuperez si ii enervant k toata lumea imi spune k nu se poate k nu se poate da atunci cel sau cea care mi-a spart parola cum a facut-o? vreau si eu un raspuns calculatorul meu nu este folosit de alta pers in afara de mine si parola nu o stia nimeni.

  • Badan Sergiu
   Posted 31 ianuarie, 2009 at 7:51 pm | Permalink

   Asa. Poate te-al logat in alta parte, si ai uitat sa iesi, si cineva ti-a schimbat parola.
   Sau poate scrii gresit parola (atent la butonul Caps Lock).
   Prietenii te-au vazut vreodata online de cand ai pierdut parola?

 159. dydutzu
  Posted 2 februarie, 2009 at 10:21 am | Permalink

  aha…o intr…stiu ca un pr de al meu ae un pr in care poate sa vada cine se uita la av lui…
  stiti cv?

 160. Razvan
  Posted 3 februarie, 2009 at 11:09 am | Permalink

  Salut! As vrea si eu sa aflu ce vb o pers cu o alta pers dar ea intra de pe telfon pe mess.Stiu parola id-ului ei dar, am intrat pe id ei am dat acolo sa salveze arhiva dar cand intru sa o vad mai tarziu la view acolo nu imi apar…apar doar ce a primit ea cat timp a fost offline…Sa fie din cauza k ea intra de pe telefon? ast. rsp. mc. anticipat 😉

 161. Razvan
  Posted 3 februarie, 2009 at 12:00 pm | Permalink

  Tot eu…:) ca sa fiu mai explicit : Cum fac sa citesc ce vorbeste ea???am parola id-ului ei…am in calc arhiva ei acolo la Messenger..Profiles etc. dar nu sunt decat convorbirile cat este ea iesita cred…mass-urile…repet ea intra de pe telefon…dar mai intra cateodata si de pe calc dar tot nu pot vedea…:(

 162. Dany
  Posted 3 februarie, 2009 at 5:40 pm | Permalink

  Bun dar cum pot lua arhiva altuia din lista?De ex. vreau sa vad ce vb prietena dar ea intra de pe calc ei eu dupa al meu si nu ii stiu parola nik…Cu programele alea eu pot citi doar arhiva mea? :)) sau a celor care inra de pe calc meu?…:))…pe mine m-ar interesa dak pot citi ce vb altcineva de pe un alt calc la care nu am acces…exista vreo solutzie?

  • Badan Sergiu
   Posted 4 februarie, 2009 at 6:29 pm | Permalink

   Dany, Razvan: Ceea ce ma intrebati s-a discutat in comentarii.

 163. Posted 8 februarie, 2009 at 8:26 am | Permalink

  Nu-mi merge primu . Nu îmi apare nici un id-u doar al meu . Ce are ?

 164. anka
  Posted 9 februarie, 2009 at 1:51 pm | Permalink

  intrebarea mea e urmatoarea : daca eu am activata arhiva insa de fiecare data cand ies din mess sterg toate convorbirile si arhiva ramane tot activata insa goala fara mesajele in ea acestea se mai pot citi din program files sau se sterg automat si de acolo?

 165. anka
  Posted 9 februarie, 2009 at 1:55 pm | Permalink

  si inca o intrebare ce am salvat in arhiva program files/arhiva mess cu terminatia dat cum spuneati cand se deschide casuta respectiva totul e indescifrabil cum pot decoda mesajele ?

 166. Badan Sergiu
  Posted 10 februarie, 2009 at 1:08 pm | Permalink

  182: ele se pastreaza doar acolo, deci, daca le stergi din program se sterg si de acolo. Daca le stergi de acolo se sterg si din program.
  183: Cu ce program incerci sa le deschizi? Cu ym? sau cu unul din cele recomandate?

 167. anka
  Posted 10 februarie, 2009 at 3:06 pm | Permalink

  Ok ,am reusit sa le decodez cu ymdecoder , deci nu mai am nici o sansa sa le recuperez daca au fost sterse din arhiva sa inteleg ?!

 168. anka
  Posted 11 februarie, 2009 at 3:12 pm | Permalink

  nu as putea sa le recuperez nici cu programul PC Inspector File Recovery , nu mai am nici o sansa ?

 169. Posted 11 februarie, 2009 at 4:18 pm | Permalink

  super tare articolul !!!

 170. Badan Sergiu
  Posted 11 februarie, 2009 at 9:35 pm | Permalink

  185-186: Incearca! Daca-ti va reusi, va fi o veste buna! ca un hint, fisierele au extensia DAT.
  187: Multumesc frumos!

 171. Posted 11 februarie, 2009 at 10:41 pm | Permalink

  vreau sa vad arhiva cuiuva

 172. anka
  Posted 12 februarie, 2009 at 9:35 am | Permalink

  Stiti cumva cum putem face sa vedem ce poze au fost vizualizate de pe calculatorul personal , daca au fost sterse?Am inteles ca undeva raman in memoria calculatorului ?!

  • Badan Sergiu
   Posted 12 februarie, 2009 at 12:30 pm | Permalink

   Start > Documents
   Vezi acolo o lista, daca nu a sters-o, si daca nu ai deschis tu alte documente intre timp.

 173. Valy
  Posted 14 februarie, 2009 at 10:16 pm | Permalink

  stii cumva vreun program sa vad invizibilii pe windows live messenger…poate ma ajuti te rog

  • Badan Sergiu
   Posted 15 februarie, 2009 at 11:30 am | Permalink

   🙂 Nu stiu. Eu recomand evitarea folosirii MSN si ICQ. Primul pentru ca se instaleaza in computer fara sa-i ceri acest lucru, al doilea pentru licenta lui, conform careia mesajele pe care le scrii nu-ti apartin tie, ci lor, si pot fi folosite cum vor dori ei.
   Recomand folosirea Gmail, sau a oricarui serviciu care foloseste protocolul Jabber.

 174. Corina
  Posted 15 februarie, 2009 at 2:52 pm | Permalink

  Exista vreu program ceva cu care pot recupera o arhiva de messenger mai veche??Va rog sa ma ajutati…Va multumesc!!!

  • Badan Sergiu
   Posted 15 februarie, 2009 at 7:26 pm | Permalink

   Corina: Daca arhiva a fost stearsa din computer, nu am auzit sa fi reusit cineva. Daca ea este, atunci foloseste programele descrise in articol.

 175. Valy
  Posted 15 februarie, 2009 at 5:37 pm | Permalink

  ms mult

  • Badan Sergiu
   Posted 15 februarie, 2009 at 7:27 pm | Permalink

   Valy: Cu placere.

 176. fany
  Posted 17 februarie, 2009 at 11:43 pm | Permalink

  vreau sa aflu arhiva de mess a unei persoane.mentionez ca are setat save all my message” .e foarte urgent . Platesc !

  • Badan Sergiu
   Posted 18 februarie, 2009 at 5:36 am | Permalink

   Ceea ce-mi propui este ilegal, cel putin la mine in tara. Eu nu ma apuc.

 177. Ociu85
  Posted 19 februarie, 2009 at 7:53 am | Permalink

  am o problema…si sunt foarte trist….daca poate cineva sa ma indrume….! presimt ca pretena mea ma inseala….cu un tip de pe mess…o iubesc foarte mult…..nu pot renuntza usor…..dar ….ash vrea sa vad cine e „meseriashu”…. am citit acest forum…dar o kestie nu stiu….. cum pot activa sa salveze arhiva de mesaje din calculatorul ei!!!! dar sa o fac de la mine din calc….in asa fel incat sa nu stie nimeni…… ca daca mesajele ei se salveaza la ea in calc…..eu le pot fura prin strong…..are totul la vedere…. va rog sa ma ajutatzi daca stitzi…! putetzi intra kiar si pe id-ul meu…no problem kiar va rog…:(

  • Badan Sergiu
   Posted 19 februarie, 2009 at 9:08 pm | Permalink

   https://badan.wordpress.com/2009/02/19/keylogger/ .
   Si nu mai plange pe forumuri, ia situatia in maini! Fii barbat, la urma urmei. Nu cauta indrumare pe internet, ci vorbeste cu prietena ta in primul rand, explica-i ca o iubesti si ca nu-i dai drumul cu una cu doua.

 178. anda
  Posted 22 februarie, 2009 at 12:56 pm | Permalink

  Prietenul meu mi-a citit toate arhivele mele si nu a avut acces la compul meu. cum a putut sa faca asta??

  • Badan Sergiu
   Posted 22 februarie, 2009 at 3:20 pm | Permalink

   anda: ce windows folosesti? Poate ti-a bagat vreun virus. Ai antivirus?

 179. anda
  Posted 22 februarie, 2009 at 9:29 pm | Permalink

  windows xp si antivirus: NOD

  • Badan Sergiu
   Posted 23 februarie, 2009 at 10:08 am | Permalink

   Nu pot sa stiu. Am mai fost intrebat cum se face asta, dar nu am gasit raspuns.

 180. anda
  Posted 23 februarie, 2009 at 2:51 pm | Permalink

  dar mi-a stiut parola la mess in schimb. dar totusi n-a avut acces la compul meu. ce naiba a facut?

 181. fas
  Posted 26 februarie, 2009 at 7:42 pm | Permalink

  daca am reinstalat windows-ul si numai am arhivele pot cumva se le iau de pe site yahoo?

  • Badan Sergiu
   Posted 27 februarie, 2009 at 11:01 am | Permalink

   nu.

 182. Andreea
  Posted 28 februarie, 2009 at 2:50 pm | Permalink

  Mi-am schimbat parola de la mess si acum nu mai pot intra pe id :((((((( va rog ajutati-ma 😦

  • Badan Sergiu
   Posted 28 februarie, 2009 at 4:21 pm | Permalink

   verifica:
   Butonul Caps-Lock – poate era apasat cand ti-ai schimbat parola, sau poate acum e apasat.
   Keyboard Layout – daca atunci era romanesc, butoanele y si z pot face probleme.

 183. Andreea
  Posted 1 martie, 2009 at 6:08 pm | Permalink

  Am verificat .. tot nu merge :(( ms frumos oricum ..

 184. anonim
  Posted 3 martie, 2009 at 9:39 am | Permalink

  am instalat programul si cand dau pe idurile cu arhive imi zice „failed to get data for „Enabled”. ce e asta?

 185. lexy
  Posted 13 martie, 2009 at 3:40 pm | Permalink

  intrebarea mea este: daca nu este activata arhiva si nu o pot activa exista o alta modalitate de a vedea ce a vorbit?

 186. Badan Sergiu
  Posted 13 martie, 2009 at 8:34 pm | Permalink

  lexy: sa inteleg ca nu ai acces la computer? de ce nu o poti activa?

 187. celia
  Posted 14 martie, 2009 at 4:34 pm | Permalink

  Buna! Cine are timp sa-mi spuna si mie pas cu pas…..cum sa sterg arhiva de la mess sa nu-mi citeasca convorbirile? sau daca stiti cum sa aflu parola daca stiu id-ul

 188. Luckas
  Posted 15 martie, 2009 at 2:48 pm | Permalink

  cu ce program poti vedea pe cineva pe web fara permisiunea acelei pers?ms

  • Badan Sergiu
   Posted 15 martie, 2009 at 7:46 pm | Permalink

   nu stiu.

 189. ralu
  Posted 17 martie, 2009 at 12:54 pm | Permalink

  Buna,m-ar interesa si pe mine un lucru.Eu din fire sunt mai suspicioasa,datorita unor lucruri intamplate in trecut si asa vrea sa stiu cum pot sa fac sa vad arhiva cuiva,dar nu de pe calc acelei persoane.cum as putea sa o accesez de pe alt calc?
  Multumesc

 190. andreea bk
  Posted 17 martie, 2009 at 7:15 pm | Permalink

  Buna !! am si eu o intrebare la care as dori un raspuns.

  Am avut instalat yahoo messenger pe calculator acum ceva timp, am vorbit cu diverse persoane, arhiva era dezactivata, dupa un timp l-am dezactivat, am sters folderul „yahoo” din C://Program files/ , apoi l-am reinstalat, si am sters dupa fiecare logare id-ul meu din c://program files/yahoo/messenger/profiles . intrebarea mea este daca mai exista arhiva , daca mai exista logurile cu ce am vorbit eu , te rog frumos sa ma ajuti !! multumesc

  • Badan Sergiu
   Posted 17 martie, 2009 at 8:35 pm | Permalink

   din cate stiu eu, sunt putine sanse de recuperare. Daca vrei loguri, foloseste gtalk, asta iti va salva chiar pe internte toate logurile.

 191. ana
  Posted 24 martie, 2009 at 7:13 am | Permalink

  Buna Sergiu..am incercat fac ce ne inveti tu aici…dar nu merge sa instalez dapyx…..dar nu merge…trebuie salvat intrun anume fisier? ii tot dau next,next,next si cand ii dau install imi zice ca nu gaseste formatul…te rog sa imi raspunzi cand ai timp.Mai exista un program cu aj caruia sa ii si activez salvarea arhivei? am acces la calc lui si cu Yadecode nu merge sa o activez ( are dez salvarea arh) ….mersi

  • Badan Sergiu
   Posted 24 martie, 2009 at 8:25 am | Permalink

   Salut.
   Daca ai acces la computerul lui, poti sa-i activezi salvarea arhivelor din preferintele la yahoo messenger – e cea mai simpla rezolvare.
   Daca insa persoana data a scos parola de la logare automata, si nu sta inclus messengerul cand esti la el acasa, doar in acest caz pot sa ajute programele sus mentionate.
   In acest caz trebuie sa stiu mai multe detalii, de exemplu, versiunea de windows si de ym.

 192. anaalex
  Posted 25 martie, 2009 at 11:45 am | Permalink

  Iti dai seama ca nu intra pe mess cand sunt eu la el:))) Versiunea de mess nu o stiu …e una mai veche …iar windows este XP service pack 4 ( nush daca asa se scrie) …am cautat in calc la yahoo dar in afara de avatar nu are nimic!! am vreo sansa sa ii activez salvarea arhivei fara sa ii stiu parola?…mersi de raspuns:)

 193. Posted 29 martie, 2009 at 5:54 pm | Permalink

  salut

  • Badan Sergiu
   Posted 30 martie, 2009 at 11:02 am | Permalink

   salut.

 194. Anellise
  Posted 31 martie, 2009 at 7:44 pm | Permalink

  […] Am acces la calculator si stiu id-ul, nu stiu parola. Nu are activata arhivarea. Cum pot eu sa activez arhivarea?

  • Badan Sergiu
   Posted 1 aprilie, 2009 at 8:37 am | Permalink

   Bine. Pentru voi am instalat intr-o masina cu Windows cateva aplicatii si le-am testat. Dappyx nu permite activarea arhivarii atunci cand nu exista nicio arhiva, asta e minusul sau.
   In schimb, http://download.cnet.com/Messenger-Archive-Viewer/3000-2150_4-10440100.html?tag=mncol – Messenger Archive Viewer. Se instaleaza, selectezi profilul (yahoo sau msn), si este un semn verde sus. Cand tii cursorul asupra lui vezi ce actiuni va face. Eu a trebuit sa fac intai disable archiving, si dupa asta enable archiving.
   A functionat.

   • Badan Sergiu
    Posted 1 aprilie, 2009 at 12:18 pm | Permalink

    Dar nu uitati ca imediat dupa ce faceti treaba, sa dezinstalati aplicatia, si sa ascundeti instalatorul. Daca omul vede ca s-a instalat program: yahoo messenger archive decoder , va fi mult mai prudent.

 195. belaeugen
  Posted 1 aprilie, 2009 at 5:49 pm | Permalink

  Buna .As dori sa stiu daca se poate sau daca exista arhiva de la messanger de anu trecut si unde se pote gasi si daca se poate citi….va multumesc….pls raspuns pe eamail

 196. anisoara
  Posted 9 aprilie, 2009 at 12:58 pm | Permalink

  Extraordinar! Badan Sergiu toata stima!
  …….am o problema cum as putea citi pana astazi din arhiva? caci imi arata mesajele de anul trecut doar in conversatia mea cu o colega

 197. criss
  Posted 10 aprilie, 2009 at 11:26 pm | Permalink

  am o intr…..dc imi apar doar 2 id`uri?? adica al meu si inca unul….:(:(

 198. criss
  Posted 10 aprilie, 2009 at 11:43 pm | Permalink

  vrog ajutati-ma:( nu stiu dc dar imi apar numai 2 id`uri dintre care unul e al meu….:((asha imi apare si cand intru in C:\Program Files\Yahoo\Messenger….dc???:(( cn ma poate ajuta plsss:(id meu este: cristinutakiss_you@yahoo.com

  • Badan Sergiu
   Posted 11 aprilie, 2009 at 4:57 pm | Permalink

   Incearca sa intri in mapa cu id-ul tau.

 199. Posted 11 aprilie, 2009 at 7:00 am | Permalink

  Nu stiu ce ar putea avea. De cate ori am folosit, imi arata toate arhivele. Trebuie sa vezi in mapa in care se pastreaza arhivele, daca sunt logurile conversatiilor cu alte persoane.
  c:\program files\Yahoo\Messenger\Profiles\id-ul_tau\Archive\Messages .

 200. miha
  Posted 12 aprilie, 2009 at 7:35 pm | Permalink

  Salut,

  …folosesc meebo la servici si cineva cu acelasi ID al unui prieten m-a intrebat daca vreau sa-l adaug ca prieten. am dat ‘accept’, crezand ca e prietenul meu care m0-a sters si ma adauga din nou, dar de fapt era altcineva care se folosea de ID-ul prietenului meu. I-am dat ‘delete’ , dar de fiecare data cand ma loghez pe meebo imi apare din nou ca prieten in lista.
  Asta inseamna ca acel cineva vede tot ce vorbesc pe meebo?

  merci,
  M

  • Badan Sergiu
   Posted 12 aprilie, 2009 at 8:49 pm | Permalink

   schimba-ti parola la meebo si la yahoo messenger.
   incearca sa-l stergi prin programul yahoo messenger, si nu prin meebo.

 201. alisa
  Posted 13 aprilie, 2009 at 9:12 am | Permalink

  dar daca eu vreau sa citesc arhilva unui id caruia ii stiu parola…dar nu le vreau pe cele din calculatorul meu ..le vreau pe toate…e posibil? 😀

 202. alisa
  Posted 13 aprilie, 2009 at 9:13 am | Permalink

  dar daca eu vreau sa citesc arhiva unui id caruia ii stiu parola…dar nu le vreau pe cele din calculatorul meu ..le vreau pe toate…e posibil? 😀

  • Badan Sergiu
   Posted 14 aprilie, 2009 at 4:47 am | Permalink

   vezi in update-ul articolului.

 203. any
  Posted 14 aprilie, 2009 at 9:31 am | Permalink

  buna!
  am si eu o intrebare pt Badan Sergiu, de ce nu pot citi din arhiva si conversatiile de anul acesta? sunt afisate doar cele din 2008, desi cu alte persone imi apar si alte arhive adica din 2009, numai cu o anumita persoana nu pot citi arhiva mentionata. Am verificat la preferences si nu este nimic dezactivat si in plus am precizat ca pot citi arhiva de anul acesta dar nu cu o anumita pers. pls. I need it!!! thanks

  • Badan Sergiu
   Posted 14 aprilie, 2009 at 7:59 pm | Permalink

   any: nu stiu raspunsul la intrebarea ta. Poate arhivele au fost sterse manual de acea persoana.
   Poate sunt corupte din careva cauze.
   vezi cate arhive sunt, fizic, in mapa in care ele se pastreaza.

 204. dana
  Posted 14 aprilie, 2009 at 5:18 pm | Permalink

  de ce nu imi apare in arhiva nici o conversatie?Si cum poate cineva sa ma vada ca sunt online(cel putin el asa mi-a zis )daca eu nu i-am dat accept pt. mess???si inca o intrebare , daca fostul meu prieten mi-a trimis pe mail profilul lui pe h5 si intru pe el fara sa ma loghez vede de fiecare data cand intru??nimeni nu-mi raspunde la intrebarea asta iar eu sunt stresata pt. ca am intrat de multe ori si nu vreau sa creada ca sunt disperata sa ma uit la pozele cu el.Te rog raspunde-mi!!!!

  • Badan Sergiu
   Posted 14 aprilie, 2009 at 8:06 pm | Permalink

   Dana. Prima intrebare:
   Arhiva e deconectata, de aceea nu apare nicio conversatie.
   De vazut online, te vede prin site-ul care l-ai precizat in al doilea comentariu. Eu am si scris un articol candva despre cum sa detectezi invizibilii pe messenger. https://badan.wordpress.com/2008/02/04/cum-sa-detectezi-pe-cei-care-stau-invizibili-pe-yahoo-messenger/
   Daca esti logata pe hi5 atunci cand te uiti la pozele lui, sigur ca vede. Vezi, pagina home, in hi5 daca indica la profilul tau.
   Ai putea sa-ti faci un cont fictiv de hi5 si sa te uiti la pozele lui cat poftesti.

 205. dana
  Posted 14 aprilie, 2009 at 5:27 pm | Permalink

  tot eu sunt, mai am o intrebare,daca verific pe cineva daca e online pe persiangap.com o sa vada??Si de ce daca am vrut sa vad cum functioneaza si am verificat adresa mea de mail pe care vorbeam cu fostul meu prietan(e singurul care o stie)mi-a aparut jos ca am fost verificata de 12 ori,iar dupa o ora am verificat iarasi si mi-a aparut ca am fost verificata de 15 ori iar de atunci s-au facut de 65 ori, inseamna ca el ma verifica cumva??nu prea e genul care ar face chestii din astea, sau care e atunci explicatia???

 206. roxy
  Posted 15 aprilie, 2009 at 8:41 am | Permalink

  Daca de pe calculatorul meu de la serviciu intru pe un anumit site si pe urma sterg istoria (hystory) acele site-uri raman stocate pe server si se poate vedea la ce ora si unde am intrat?

 207. nicol
  Posted 15 aprilie, 2009 at 7:12 pm | Permalink

  Buna Sergiu!Poti sa-mi spui si mie cum pot afla daca cineva m-a scos de pe lista lui de mess.Precizez ca eu inca il vad online, deci pe „ignore” nu sunt pt. ca din cate stiu nu l-as mai vedea online.Si inca o dilema, se poate sau nu pana la urma sa intri pe adresa de mail a cuiva ,parerile sunt impartite.

  • Badan Sergiu
   Posted 16 aprilie, 2009 at 12:03 pm | Permalink

   pe mailul cuiva se poate de intrat, daca ii stii parola, sau daca i-o furi cumva, sau daca esti administrator la serviciul de email pe care acel cineva il foloseste.
   Despre scosul de pe lista, cel mai simplu e sa-l intrebi daca te-a scos sau nu de pe lista.

 208. nicol
  Posted 15 aprilie, 2009 at 7:22 pm | Permalink

  Buna Sergiu!Sti cumva daca exista vreo posibilitate ca cineva sa intre pe la mine prin calculator si sa vada ce fac pe aici?Precizez ca nu are nici o cale de acces la calculator.

  • Badan Sergiu
   Posted 16 aprilie, 2009 at 12:31 pm | Permalink

   daca nu are nicio cale de acces in calculator, atunci nu poate intra.
   Daca este cale de acces, atunci poate intra 🙂 daca il ajunge capul.
   Daca deconectezi internetul, precis nu are cum sa intre, decat de la tine de acasa.

 209. any
  Posted 16 aprilie, 2009 at 12:39 pm | Permalink

  Multumesc de raspuns! si Paste Fericit! nu cred ca au fost sterse manual pt ca persoana nu se pricepe. Sunt arhive dar cum am mai spus nu cele care ma interesau, aveam si eu o curiozitate, parerea persoanei despre un anumit eveniment mult comentat. Si cum se poate ca 3 arhive sa se pastreze dintr-o lista de 20 de prieteni? daca arhiva ar fi afectata de ceva corupt? O zi buna ……….. si distractie placuta de Paste!

  • Badan Sergiu
   Posted 17 aprilie, 2009 at 6:19 am | Permalink

   Multumesc multumesc.
   La noi pastele e cu traur in doua.

 210. hadul
  Posted 28 aprilie, 2009 at 12:08 pm | Permalink

  din cate stiu eu cu regedit se pot face urmatoarele:
  1.se pot vedea toti userii care au folosit ym si cand au facut ultima oara asta ( logare si call loggin)
  2.Se poate schimba salvarea arhivelor din „dont save” in „save”

  mai multe nu stiu dar banuiesc ca se mai pot afla si multe altele va las pe voi sa descoperiti
  ATENTIE MARE !!! MODIFICAREA REG E FOARTE PERICULOASA
  O FACETI PE RASPUNDEREA VOASTRA!!!

  1 START>RUN> aici se scrie „regedit” (fara ghilimele) apoi urmariti … fereastra apare ca un tree de la eplorer
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\pager\profiles …. aici veti gasi toate id care s-au logat pe calcu vostru. iar daca dati clik veti vedea si ultimul log in – Lastlogintime.
  2. in HKEY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\pager\profiles\id_persoana\Archive …gasiti reg-ul “AutoDelele” cu valoare 1. Ceea ce inseamna ca acel id are dezactivata salvarea arhivelor.
  Se deschide reg-ul cu dubluclik si se schimba val in 0

  PS
  ATENTIE MARE !!! MODIFICAREA REG E FOARTE PERICULOASA
  O FACETI PE RASPUNDEREA VOASTRA!!!

 211. eu
  Posted 28 aprilie, 2009 at 12:15 pm | Permalink

  cine ma ajuta cu programul asta, am incercat si nu merge sa vad arhiva.. va rog sa ma contactati pe kiss_you_y

 212. bogdy900
  Posted 29 aprilie, 2009 at 12:47 am | Permalink

  as putea sa vad arhiva une-i pers fara sa am acces la calc de pe acre sa vorbeste stiu parola si id???ast rasp pleaze

  • Badan Sergiu
   Posted 29 aprilie, 2009 at 6:15 am | Permalink

   Raspuns: Nu.

  • Badan Sergiu
   Posted 29 aprilie, 2009 at 6:38 am | Permalink

   Blin, am scris un UPDATE mare in fata, chiar la inceputul articolului, care spune ca „SE PRESUPUNE CA AVETI ACCES DIRECT LA COMPUTER, INDIFERENT STITI SAU NU PAROLA”.
   Cine va mai pune asemenea intrebare il voi marca ca spam.

   • Posted 3 mai, 2009 at 1:48 pm | Permalink

    cred ati inteles gresit, de asemenea si eu
    stai olecutza, cum adica… eu pot citit arhiva unui prieten din compu` meu?, sau cum se face?:|
    va ruog mumos, raman dator daca ma ajutati, ma gasiti pe id`ul (auschwitz_blutete), chiar vreau sa fac ceva, cine ma poate ajuta?

 213. mio
  Posted 2 mai, 2009 at 5:20 pm | Permalink

  am si eu o intrebare va rog. daca am setat din messenger de la prefernces sa nu se salveze arhiva deloc si cel cu care vorbesc are si el acceasi optiune sa nu i se salveze arhiva deloc se poate ca cineva sa vada ce am vorbit sau sa vada arhivele ..chiar nu stiu

  • Badan Sergiu
   Posted 4 mai, 2009 at 7:39 am | Permalink

   nu cred ca poate vedea.

 214. Posted 3 mai, 2009 at 2:34 pm | Permalink

  Sergiule, sal`tare la tine am multe pretentii, vad ca tu esti capu` aici, si le cam stii pe toate, asa ca te rog pe tine, daca ai putea sa ma ajuti, as fi tare recunoscator, si am vazut mai sus putin, ca cineva chiar a putut face chestia pe care vreo s`o fac si eu, … paremi`se un program recomandat de tine, da` nu`s ce are ca nu`l gasesc si nici nu ma prea descurc intr`a calculatoare, .. am mai lasat un comm….da` nu stiu cat de bine ati inteles…. este vorba de un tip …vreau sa`i vad arhiva neaparat pt ca ma vorbeste pe la spate (cred), si vreau sa fiu sigur daca face asta, si sunt mult mai multe chestii…
  daca m`ai ajuta Sergiule, si esti din Galati.. iesim la o bere:)
  o zi faina .. sper sa citesti mesaju` asta cat mai repede

  • Badan Sergiu
   Posted 4 mai, 2009 at 7:38 am | Permalink

   pentru a folosi oricare din programele descrise, trebuie sa ai acces fizic la computerul cu pricina. Daca ar exista alte metode, oricum, ar inplica sa ai acces la acel computer. De la tine de acasa nu ai cum.
   Nu-s din Galati. Daca te vorbeste pe la spate, afla cu cine vorbeste, si concretizeaza acest lucru.

 215. catalin
  Posted 5 mai, 2009 at 7:33 am | Permalink

  zicetimi si mie cum dracu a facut prietena mea de mia aratat tot ce am vb in ziua respectiva pe mes si cu cine am vb cu toate ca aveam dezactivata mesajul arhiva chiar eu il scosesem dimineata daca ma poate ajuta cineva si cred ca a folosit programul asta astept un raspuns pls

  • Badan Sergiu
   Posted 5 mai, 2009 at 8:02 am | Permalink

   cred ca ti-a activat ea singura arhiva. Programele din articol permit asta.

 216. catalin
  Posted 5 mai, 2009 at 8:04 am | Permalink

  ma sergiule numai u cred ca poti sa imi mai spui cum naiba a reusit sa imi arate tot ce am vb chiar daca nu am mesajul arhiv activat

 217. catalin
  Posted 5 mai, 2009 at 8:07 am | Permalink

  aha multumesc frumos
  dar acum zimi si mie cum sal folosesc sa ma uit si eu la ea sa vad ce a vb pls merci oricum de raspuns trebuie sa fiu mai atent pe viitor

 218. RODICA
  Posted 20 mai, 2009 at 12:35 pm | Permalink

  am si yo o intrebare,toti vor sasi pastreze arhivele…da eu vreau sa sterg toate arhivele din pc.sa nu se mai arhiveze nimic,cum fac asta ca ma chinui si nu reusesc…mersi mult

  • Badan Sergiu
   Posted 20 mai, 2009 at 1:36 pm | Permalink

   sterge directoriile din c:\program files\yahoo\messenger\profiles\…… . sterge-le manual.

 219. Posted 21 mai, 2009 at 2:38 pm | Permalink

  dak tot vrei sa afli ce vb cineva…mai bine folosesti un keylogger… cum ar fii Ardamax(easy html) perfect keylogger(ftp) pt cei care mai cunosc putin, nedetectabil 100 %… si nu ai acces numai la arhiva…vezi si parola cu cine a vorbit ce siteuri a folosit adik e ca si cum ai fii exact in spatele persoanei cand foloseste Pc`ul si vezi tot ce face( iar asta nu inseamna sa foloseasca calculatorul tau…poate fii oriunde`n lume pt cei ce nu stiu ce inseamna un keylogger)

  • matei florin
   Posted 22 iulie, 2009 at 10:16 am | Permalink

   salut sunt florin si am si eu o rugaminte la tine sami dai si mie add pe id ******** ca vreau sa vb cu tine sa vad si eu cum se face cu programu ala ca sa citesc si eu arhiva la o persoana si nustyu cum te ro mult mss pt intelegere papa

   • Badan Sergiu
    Posted 22 iulie, 2009 at 1:30 pm | Permalink

    eu nu folosesc mess-ul. Citeste articolul si comentariile, s-ar putea intrebarea ta sa o fi dat altii.

 220. gj_bogdan
  Posted 22 mai, 2009 at 2:44 am | Permalink

  am si eu o mare rugaminte…am tot incercat cu diferite programe sa recuperez o arhiva de mess si degeaba.niciun rezultat desi am utilizat pandora,ym archive decoder,inspector file recovery,data recovery 2.3.1 si nu in ultimul rand cele 2 mentionte de tine.nu reusesc sa vad decat arhiva pe care o am deja in calculator.pls help me.ms anticipat

  • Badan Sergiu
   Posted 22 mai, 2009 at 6:18 am | Permalink

   Citeste update-ul de la inceputul articolului.

 221. gj_bogdan
  Posted 22 mai, 2009 at 8:33 pm | Permalink

  de apreciat promptitudinea cu care ai raspuns.legat de accesul direct,calculatorul e al meu:).problema e ca toate programele pe care le-am utilizat imi arata arhiva deja existenta in pc…trebuie neaparat sa cumpar aceste programe,sau pot fi utilizate si altfel?trial-urile nu m-au ajutat cu nimic.imi cer scuze daca stresez,dar chiar nu mai stiu ce sa fac.am mare nevoie de acea arhiva

  • Badan Sergiu
   Posted 23 mai, 2009 at 7:13 am | Permalink

   Vrei sa-ti arate arhiva care nu exista in computerul tau?

 222. gj_bogdan
  Posted 23 mai, 2009 at 4:23 pm | Permalink

  am formatat calculatorul si nu mai am arhiva si as vrea sa o recuperez,dar cum am mai zis imi apare doar cea deja existenta.e ceva de facut?

 223. any
  Posted 28 mai, 2009 at 11:55 am | Permalink

  Am revenit……….. si tot pentru Bogdan am cateva intrebari legate de Corel. Foarte prompte raspunsuri, nu putem sa nu iti spun, chiar te admir, din pacate sau nu cateodata mai trebuie sa ne infruntam problemele. Mi-a folosit mult citirea arhivei am aflat asa parerea colegei despre mine, multumesc. Si revin la intrebari: am corel 12 si as vrea sa stiu de ce imi pixeleaza fotografiile lucrate atunci cand le printez si cum il pot imbunatati cu mai multe fonturi, inainte am avut corel 9 si avea mai multe fonturi decat acesta? Multumesc mult!

  • Badan Sergiu
   Posted 28 mai, 2009 at 7:45 pm | Permalink

   hm, corel e editor de grafica vectoriala, nu stiu de ce ti-ar arata pixeli.
   Despre fonturi, uite prin torrenturile acestea http://torrentz.com/search?q=fonts .
   Descarca ce-ti place mai mult, instaleaza-le in sistem, si le vei avea in corel.

 224. any
  Posted 1 iunie, 2009 at 12:23 pm | Permalink

  Da ai dreptate, dar eu am uitat sa precizez imaginea respectiva dupa prelucreare a fost folosita in word si imprimata, si nu am selectat varianta de bitmap. Multumesc pt. raspuns si informatii!

  • Badan Sergiu
   Posted 2 iunie, 2009 at 5:38 pm | Permalink

   Ma bucur ca ai reusit ce ti-ai propus. Succese in continuare!

  • Badan Sergiu
   Posted 2 iunie, 2009 at 5:38 pm | Permalink

   Ma bucur ca ai reusit ce ti-ai propus. Succese in continuare!

 225. nuti
  Posted 6 iunie, 2009 at 8:18 am | Permalink

  Lamureste-ma,te rog, si pe mine intr-o problema?Conversatiile purtate pe chat-ul de la yahoo(versiunea noua de email) se supun acelorasi reguli ca si cele de pe messenger in ceea ce priveste arhivarea? Si inca ceva: daca am sters definitiv o adresa de email de pe yahoo se mai poate vedea corespondenta de acolo?Multumesc.

  • Badan Sergiu
   Posted 6 iunie, 2009 at 8:46 am | Permalink

   Prima intrebare nu stiu. La a doua raspunsul e negativ.

 226. mihai ionut
  Posted 8 iunie, 2009 at 7:50 am | Permalink

  sall sergiu am o problema am uitat parola la messenger pot sa o recupeez altfel decat urmand pasii de la yahoo ?? pt ca datele de acolo nu sunt cele corecte pe care leam puss la crearea contului ce pot sa fac ??

  • Badan Sergiu
   Posted 9 iunie, 2009 at 7:03 am | Permalink

   creaza-ti alt cont. Eu nu cunosc alta metoda. Imi pare rau.

 227. lala
  Posted 18 iunie, 2009 at 2:11 pm | Permalink

  ajuta-ma te rog si pe mine in solutionarea unei mari dileme. Eu nu ma prea pricep bine la PC ca nu prea am avut timp si nici curiozitatea sa descopar mai mult decit mi-e necesar, dar : de curind stiu ca sunt spionata si vreau sa aflu cum anume. pe mess nu am activata arhivarea mesajelor si totusi am descoperit in program file-yahoo-messenger-logs ca sunt facute notepad-uri de tipul client user, client administrator, network administrator, reliablemessaging_user, reliablemessaging_Administrator,voice_Administrator_1 in care sunt totusi facute salvari unele descifrabile unele indescifrabile. te rog lamureste-ma eventual poti sa-mi trimiti si un email, merci!

 228. alexi
  Posted 3 iulie, 2009 at 4:25 pm | Permalink

  salut bogdan ….o mika intrebare ….am facut cum ai zis …am intra in C/program files **** ///acolo am intrat la profiles simi apreau foldere …am dat pe ele simi apareau fisiere de tip MPEG dece naiba 😦 ….un raspuns pe mail ..sau lasami o adresa de mess daca folosesti ….sau oricealtceva o zi buna !

  • Badan Sergiu
   Posted 4 iulie, 2009 at 7:57 am | Permalink

   nu raspund pe mail, nici pe messenger.
   Poate acele mpeg-uri au fost trimise pe messenger, si s-au salvat acolo unde zici.
   Eu nu-s profesionist in Yahoo Messenger, nici nu-l folosesc (cand este un instrument ca Pidgin http://www.pidgin.im )

 229. Posted 7 iulie, 2009 at 12:35 pm | Permalink

  De ce sa te mai chinui sa instalezi, sa faci sa dregi cand pur si simplu poti decoda arhivele din orice calculator, fara sa le mai iei pe stick sau alte metode .. prin intermediul unei pagini web.

  ymview.com -> upload arhiva care trebuie decodata -> Next Next Yes Yes si gata arhiva.

  De acolo poti sa o salvezi frumos in txt si ai scapat de belele 😉

  • Badan Sergiu
   Posted 8 iulie, 2009 at 6:29 am | Permalink

   Poate pentru ca nu vrei sa impartasesti o discutie privata cu adminii de la saitul cutare.

 230. daniel
  Posted 8 iulie, 2009 at 12:58 pm | Permalink

  sal! am citit tot ce sa scris mai sus am si eu o nelamurire si daca poti sa ma ajuti ar fi frumos din partea ta deci! stiu parola si id unei persoane dupa cate am inteles nu este nici o sansa sa-i vezi arhiva daca nu ai acces la calc. respaectiv dar intrebarea mea este daca pt viitor as putea sa-i setez cumva adresa sa-i transfere automat toate conversati-le in mail ? multumesc mult

  • Badan Sergiu
   Posted 8 iulie, 2009 at 8:06 pm | Permalink

   Raspunsul e oleaca filosofic: daca ai fi putut, nu-mi adresai intrebarea.
   Daca poti seta ca discutiile tale sa se pastreze in mail, ai putea seta si lui.

 231. Teona
  Posted 21 iulie, 2009 at 7:27 pm | Permalink

  Buna…te rog, ajuta-ma cu un raspuns la urmatoarea problema: de 2 zile in arhiva de mess imi apar mesajele selectiv, in sensul ca toate discutiile purtate apar, cu exceptia discutiilor pe care le port cu un singur utilizator din lista de mess… nici offline-urile primite de la el nu se pastreaza….ce s-a intamplat? putea el sa intre cumva in computer si sa seteze ceva? a aflat acum cateva zile ca pastrez arhiva si n-a fost prea incantat de idee, nu inteleg de ce…imi spunea cineva ca-mi putea transmite un virus prin care sa aibe acces in calculator si prin simpla invitatie pe care mi-a trimis-o pt web-cam…e posibil? cum imi pot salva discutiile integral? iti multumesc foarte mult pt raspuns.

  • Badan Sergiu
   Posted 22 iulie, 2009 at 1:24 pm | Permalink

   Nu-i greu de facut un program care sa stearga niste fisiere din computer.
   Discutiile curente se salveaza? Daca da, atunci cea mai buna metoda de a le salva este sa le copii in alta parte manual, dupa fiecare discutie.

   • Teona
    Posted 23 iulie, 2009 at 7:02 pm | Permalink

    Pot sa identific acel program? daca da, cum?
    Deja salvez discutiile astfel, dar crezi ca ar fi util sa instalez un nou messenger? ma gandesc ca programul respectiv a actionat pe actualul messenger si pe unul nou instalat nu ar mai functiona..ce parere ai?
    Iti multumesc pt raspunsuri.

   • Badan Sergiu
    Posted 23 iulie, 2009 at 7:34 pm | Permalink

    Acel program ar putea să şteargă toate fişierele .dat din calea în care le salvează yahoo pentru profilul tău, pentru prietenul cu pricina. De aceea şi am zis că aşa ceva e uşor de realizat.
    O soluţie ar fi să foloseşti pidgin în loc de yahoo messenger. http://www.pidgin.im .
    Pe langă faptul că recunoaşte majoritatea protocoalelor celebre: yahoo messenger, msn, gadu gadu, gmail, icq, etc., te poti conecta pe câte conturi vrei din aceeaşi fereastră. Are şi nişte pluginuri interesante.
    Dezavantajul – nu suportă webcam şi nici conversaţii audio.

 232. corina
  Posted 22 iulie, 2009 at 6:43 pm | Permalink

  sal!ziceti-mi si mie va rog daca merg programele astea si in cazul in care nu are salvata optiunea sa i se pastreze mesajele..intram de pe acelasi calculator,ii stiu id-ul si parola,dar are la preferences salvata optiunea: yes, save all of my mesages,but clear them each time i sign out.credeti ca pot salva cumva arhiva?ms frumos!

  • Badan Sergiu
   Posted 22 iulie, 2009 at 7:36 pm | Permalink

   Intra in contul lui si seteaza-i sa se salveze de fiecare data :). Nu va observa.

   • corina
    Posted 22 iulie, 2009 at 8:13 pm | Permalink

    ba daaaaaaaa.k am mai facut asa:)si cum observa, imediat seta cealalta optiune.oricum ms pt raspuns!

 233. corina
  Posted 22 iulie, 2009 at 8:14 pm | Permalink

  ba daaaaaaaaa,a observat de multe ori 🙂 oricum nu mi-a zis nimic.altfel nu se poate,nu?ms pt rasp

 234. andreea
  Posted 23 iulie, 2009 at 2:36 pm | Permalink

  cum pot activa arhiva altcuiva de mess???logic ca nu-i stiu parola,ca altfel nu mai intrebam,dar cu dapyx???

 235. andreea
  Posted 26 iulie, 2009 at 5:10 pm | Permalink

  pai eu nu am cum sa-i zic prietenului meu ca sa nu mai intre pe yahoo,ideea e ca eu cred ca a aflat de programul asta si si-a dezactivat arhiva.deci,in concluzie,o mai pot activa sau nu?

  • Badan Sergiu
   Posted 26 iulie, 2009 at 5:52 pm | Permalink

   arhiva poate oricand fi activata. Sterge programul dupa ce activezi.

 236. andreea
  Posted 6 august, 2009 at 4:02 pm | Permalink

  hai ca o sa te saturi de mine:)imi zici ca arhiva poate fi activata,poi asta ma interesa pe mine,cum,ca parola nu o am

  • Badan Sergiu
   Posted 7 august, 2009 at 8:21 am | Permalink

   Utilizand una din programele descrise in articol. Este optiune de activare a arhivarii pentru ce cont doresti.

 237. catalina
  Posted 6 august, 2009 at 4:03 pm | Permalink

  se poate afla parola de hi5 a cuiva?stie cineva?

 238. alexa
  Posted 11 august, 2009 at 6:11 pm | Permalink

  buna..
  cum pot sa dezinstalez acest program de pastrat arhivele? deoarece nu apare in Add/Remove programs si cat tine acest program arhivele pastrate?

 239. alex
  Posted 16 august, 2009 at 11:58 am | Permalink

  am si eu o intrebare, pe bara de jos la calculator a aparut o iconita pe care scrie ANTIVIRUS PERSONAL unde imi spune ca am virus troian dar de pe antivirusul meu dau scanre si nu-mi arata nimic, am incercat sa sterg ale ANTIVIRUS PERSONAL dar nu are uninstal nici in control panel nu e, am incercat cu delete dar imi da ceva eroare, te rog ajuta-ma sa sterg ale ANTIVIRUS PERSONAL multumesc

  • Badan Sergiu
   Posted 19 august, 2009 at 10:47 am | Permalink

   Antivirus Personal [2009/2010] e virus prin sine insasi. Evolueaza mereu, asa ca nu-ti pot recomanda solutiile pe care le-am folosit eu in trecut ca sa-l sterg. Si e offtopic.
   Incearca sa folosesti http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/AVPTool/
   E gratuit.

 240. Amalia
  Posted 17 august, 2009 at 4:08 pm | Permalink

  Ciao! am citit articolul tau (e foarte interesant), am salvat programele, dar dupa ce deschide arhiva de mess imi apar tot felul de litere mari, mici, semne, cifre, etc… E posibil ca persoana respectiva sa aiba vreo setare astfel incat sa nu-i pot citi arhiva? Pe calculator mai am si arhivele mele, pe ale mele le deschide fara probleme si se pot citi, dar pe ale persoanei respective nu. Merci mult!

  • Badan Sergiu
   Posted 19 august, 2009 at 11:02 am | Permalink

   nu stiu. Poate e alta versiune de messenger, care encripteaza mesajele in alt fel. Nu te pot ajuta.

 241. cosmin
  Posted 26 august, 2009 at 2:35 pm | Permalink

  Yahoo Messenger Archive Reader 1.0

  http://www.softpedia.com/get/Internet/Chat/Other-Chat-Tools/Yahoo-Messenger-Archive-Reader.shtml

 242. winnytr_07
  Posted 27 august, 2009 at 7:07 pm | Permalink

  Salut! Am si eu o intrebare: am copiat arhiva unui „preten” de pe PC lui pe al meu, am instalat Dapx messenger archive si nu pot citit fisierele. Mentionez ca „prietenul” nu s-a logat niciodata la mess de pe pc meu. Dapyx vede doar fisierele celor care s-au logat la mess de la pc meu? Help! Cum pot citi fisierele respective?!!!!!
  Multam fain!

  • Badan Sergiu
   Posted 2 septembrie, 2009 at 2:42 pm | Permalink

   Salut. Eu tot am observat ca nu se mai poate de citit.
   Candva, demult, am folosit un decoder care citea foarte bine logurile furate din atl computer. Acum nu stiu cum se chema acel program.

 243. any
  Posted 2 septembrie, 2009 at 12:35 pm | Permalink

  Hi! I am back! si tot pentru Sergiu am o intrebare!!!!!!!!!!! Apelurile dintre 2 adrese yahoo, pot fi citite sau ascultate? la call history apar apelurile, deci nu au fost sterse……. Astept raspuns!!!!!!!!!!!!!

  • Badan Sergiu
   Posted 2 septembrie, 2009 at 2:44 pm | Permalink

   la call history este doar o inregistrare despre apeluri, nu inseamna ca sunt si apelurile.
   Probabil ele sunt ascultate, dar de oamenii de la yahoo si serviciile secrete, asta in caz ca prezinti interes pentru ei.

 244. Virgil
  Posted 9 septembrie, 2009 at 5:57 am | Permalink

  Buna, Sergiu! In primul rand: esti tare, frate.. !! Am si eu o problema: persoana care se logheaza din computerul meu, intra apoi in C/ProgramFiles etc. si isi sterge din Profiles mapa. Bun, eu i-am gasit oricum id-ul, dar daca incerc sa folosesc Dapyxul, probabil, am dedus ca acesta nu functioneaza decat daca exista mapa acelui id (ca sa-i pot da si optiunea de arhivare…).Asa am dedus.. So, cum fac? Ma poti ajuta?

  • Badan Sergiu
   Posted 9 septembrie, 2009 at 9:16 am | Permalink

   si daca-i setezi optiunea de arhivare, dar el sterge oricum mapa cu profilul sau (in care se afla si arhivele), oricum nu-ti va ajuta la nimic. Trebuie de mers pe alta cale.

   • Virgil
    Posted 14 septembrie, 2009 at 5:30 am | Permalink

    …..si ai putea sa-mi sugerezi ceva ..?..

 245. Flory
  Posted 10 septembrie, 2009 at 9:56 pm | Permalink

  sal Bogdan,as dori sa te intreb daca se mai poate face ceva sa-mi recuperez arviva mess de anul trecut?aaa…plus ca pc a fost si resetat de cateva ori si arivarea mesajelor nu a fost activata.MS frumos

 246. dddddddddd
  Posted 11 septembrie, 2009 at 1:26 pm | Permalink

  cinemi poate spune dac[ messengerul nui aleas[ op’iunea de p[strarea arhivelor cum de f[cut macar pe viitor s[ le salvez fără să ştie utilizatorul

 247. Posted 18 septembrie, 2009 at 7:11 am | Permalink

  cred ca oamenii de la serviciile secrete nu au altceva de facut decat sa ne asculte pe noi pe yahoo sau pe skype!

 248. Badan Sergiu
  Posted 25 septembrie, 2009 at 2:43 pm | Permalink

  ANUNT! Inainte de a scrie un comentariu/intrebare, va rog sa cititi restul comentariilor sa vedeti daca nu a intrebat altcineva inainte.
  Sunt 248 comentarii la moment, si unele intrebari au rasunat de vreo 10 ori.
  Multumesc.

 249. dan
  Posted 7 octombrie, 2009 at 8:49 am | Permalink

  cum pot activa o arhiva fara sa am parola?
  am incercat cu Dapyx dar nu merge, sau poate nu stiu eu cum
  te rog invata-ma cum sa o activez !

 250. adriiaana
  Posted 31 octombrie, 2009 at 8:51 am | Permalink

  Buna! Am o intrebare la tine. Colega mea de la munca are o problema in ultima vreme. De fapt am avut-o amandoua dar la ea s-a agravat. Desi la munca aveam mesenger simplu in timp ce una era pe mess vedea cum cealalta apare online fara ca acest lucru sa fie fizic posibil pentru c acasa calc era inchis. Am schimbat amandoua de mai multe ori parolele avand grija sa nu spunem nimanui parola nici macar una alteia si mai nou ei i-a schimbat parola si i-a inlocuit intrebarile. Am scris la yahoo si ne-a bagat intrebarea initiala dar din pacate a facut contul de mult si cum zice ea raspunsul la intrebare l-a pus la ,,vrajala” asa ca nu mai stie raspunul la intrebare. Asa ca ramane in continuare cu adresa blocata. Vreo solutie,ceva,la nevoie va trimit raspunul de la yahoo. MULTUMESC

 251. Mugur
  Posted 9 noiembrie, 2009 at 2:39 pm | Permalink

  Salut!Am o rugaminte ,in program file-yahoo-messenger-logs sunt facute notepad-uri de tipul client user, client administrator, network administrator, reliablemessaging_user, reliablemessaging_Administrator,voice_Administrator_1 in care sunt facute salvari unele descifrabile unele indescifrabile exista un program cu care sa le pot citi pe cele indescifrabile?Multumesc!

 252. minime
  Posted 22 noiembrie, 2009 at 4:58 pm | Permalink

  http://www.refog.com/ salveaza tot…. nu doar mess ci si siteuri…. si screen shot… problema e ca e un keyloger…. si antivirusul s-ar putea sa il gaseasca ca si un virus desi nu e virus…:) cui ii trebuie sa il caute…e usor de gasit… succes

 253. cristina
  Posted 4 decembrie, 2009 at 8:15 pm | Permalink

  buna…m ar interesa sa sterg acest program din calculatorul meu pentru ca nu ma mai intereseaza se poate?sau cum pot sa le sterg pe cele salvate pana acum? multumesc mult…id meu e cryss_cryss32..astept raspuns urgent va rog cine stie si ma poate ajuta

 254. cristina
  Posted 4 decembrie, 2009 at 8:25 pm | Permalink

  ma ajuta cineva si pe mine?cum sa fac sa sterg arhiva salvata pana acuma?va rog mult

 255. cristina
  Posted 4 decembrie, 2009 at 8:27 pm | Permalink

  se poate citi arhiva de la toate id in care intru?sau doar de la un sinngur..astept raspuns

 256. ioana
  Posted 5 decembrie, 2009 at 1:34 pm | Permalink

  as dori sa aflu ce am tastat eu ieri pe tastatura. Se poate afla?

  • Badan Sergiu
   Posted 5 decembrie, 2009 at 6:48 pm | Permalink

   Citeste comentariul de mai sus de ale tale, vorbeste despre keylogger.
   Eu nu am folosit niciunul din aceste programe, pentru ca eu nici windows nu folosesc.

 257. Posted 17 decembrie, 2009 at 6:53 pm | Permalink

  IMI PUTETI Spune cum se numeste programu de spart parole?:>

 258. maria
  Posted 17 decembrie, 2009 at 6:54 pm | Permalink

  cum pot sa decriptez daca am doar iconindexu respectiv? caut de 2 zile si chiar nimic nu imi funcioneaza

 259. maria
  Posted 18 decembrie, 2009 at 9:22 pm | Permalink

  buna……ai putea sa ma ajuti cu ce ti-am scris si mai sus? cum pot decodifica daca am indexu doar. dupa cum spuneam, l-am copiat din alt calculator dar pe cele 2 programe spuse mai sus nu reusesc sa fac nimic…. multumesc anticipat

  • Badan Sergiu
   Posted 19 decembrie, 2009 at 7:11 am | Permalink

   Aparent iconindex-ul nu contine nicio discutie. Imi pare rau.

 260. Posted 21 decembrie, 2009 at 1:18 am | Permalink

  Salut Sergiu , as avea totusi o intrebare..stiu ca esti satul de acleasi intrebari , am citit si tot nu sunt clar… 😛
  am facut o prostie.. tot am schimbat parola la messengeer pana cand am uitat-o .. dar nu miam dat seama pe moment. pt ca e mereu bifat remember password, pana la urma am aflat, am fost la un prieten si am incercam sa ma loghez si nu a mers…am tot incercat parola pe care o stiam eu si nimik . dar eu stau pe id doar ca e bifat acolo remember. in rest nu pot sa fac nimik 😦 dak plec p undeva nu pot sa intru pe id … Nu stiu ce sa mai fac .. am incercecat si la fourgot yor password si am ajuns acolo si nam stiut ce am pus ca id e facut de 4 ani, alte idei am tot citit si nimik , vrun program sa vad sub asteriskuri , sper sa intelegi la ce ma refer , dak ai putea.. un raspund cat mai clar , ti-ai fi recunosctor ,

  • Badan Sergiu
   Posted 22 decembrie, 2009 at 7:41 am | Permalink

   singurul lucru la care ma gandesc ca ar putea sa te ajute, este password recovery.
   Daca poti intra pe yahoo mail, gaseste undeva setarile, poate gasesti cum sa-ti schimbi parola. Era posibilitate ca din ym sa treci la yahoo mail fara a scrie parola.
   Cel putin, vezi pe ce adresa se trimite cererea de schimbare a parolei, sau adauga o astfel de adresa, si schimbati-o.

 261. raluca
  Posted 29 ianuarie, 2010 at 2:22 pm | Permalink

  hey te rogg foarte frumos si iertati-ma daca deranjez cu intrebarea asta ce probabil a mai fst pusa sau nu..sar nu inteleg situatia si nu stiu ce sa fac
  deci ..am instalat Dapyx Messenger Archive Reader si am intrat dar ..eu vreau sa vad arhiva unei persoane de la mine din lista adik ce a vorbit el cu unele persoane fara ca el sa se fi logat la mine in calculator..nujtiu dak am explicat bine…
  vreau sa vad conversatiile lui cu o persoana cu care a vb de la el de la calc..si nu pot …nu imi apare decat la pers care sau logat l mine in calc de ex a surorii mele..apare la ea toata arhiva…si asa vreau sa apara si la persoana respectiva..:X va rog foarte frumos ssa ma dumeriti si pe mine in legatura cu problema asta cat mai repede..:(ca nu stiu ce sa fac si tre neaparat sa vad ..Multumesc mult!

 262. andra
  Posted 30 ianuarie, 2010 at 11:28 pm | Permalink

  Bogdane te rog mult ajuta ma cu un sfat.Eu si colega mea de camera avem acelasi calculator….numai ca eu nu vreau sa mi citeasca conversatiile de pe messenger.Ea a terminat informatica…e foarte ”citita”…si sigur are instalat fel si fel de programe ca sa citeasca arhiva de pe messenger.Ce pot sa fac sa nu citeasca nimic,indiferent de ce instaleaza ea?Daca setez din profiles sa nu mi se salveze discutiile,nu e suficient?Sau ce trebuie sa mai fac?Ajuta ma te rog cu un raspuns.

  • Badan Sergiu
   Posted 1 februarie, 2010 at 10:44 pm | Permalink

   eu nu-s bogdan.
   ca sa fii sigura ca nu-ti citeste discutiile, nu discuta. Niciodata nu poti fi sigura denimic

  • Badan Sergiu
   Posted 1 februarie, 2010 at 10:54 pm | Permalink

   poti in schimb discuta direct din yahoo, sau din meebo, si apoi sa faci log out.

 263. shayk
  Posted 31 ianuarie, 2010 at 5:32 pm | Permalink

  Buna Sergiu! mi-a fost foarte folositor al doilea program prezentat de tine, varianta 35,01.Jos palaria! cine detine informatia,detine puterea 😉
  Exista si pt hi5 asa ceva? cum poti vizualiza profilul privat al cuiva?( eventual fara sa stie asta).
  Multumesc anticipat!

 264. delya
  Posted 1 februarie, 2010 at 2:25 pm | Permalink

  hello…e interesant articolul tau…dar eu nu inteleg cv…am instalat yaho message archive decoder 4.5 k nu l-am gas p cel q 1.0 si nu mere sa decodez arhiva …iar la „file”sau folderul unde as decodez nu -mi accepta..nici my documents..nici nk..imi tot apare open..si foaia goala…m rog e tot o nebunie..poate imi explici si mie qm se activez arhiva la cineva de pe calculatorul la kre tasteaza..pls

 265. maria
  Posted 1 februarie, 2010 at 11:10 pm | Permalink

  buna. am o intrebare.
  am copiat fisierele .dat de la cineva din calculator. cu ce program pot sa le decriptez? merci

 266. tucu teodora
  Posted 4 februarie, 2010 at 8:32 pm | Permalink

  mereu am vrut sa fac asta uite acum ca am descoperit acest site ma bucur

 267. Posted 4 februarie, 2010 at 8:34 pm | Permalink

  mereu am vrut sa fac asta dar acum ca am gasit acest site pot sa fac .:D

 268. Posted 4 februarie, 2010 at 8:34 pm | Permalink

  mereu am vrut sa fac asta dar acum ca am gasit acest site e totul altceva
  .:D

One Trackback

 1. By Discuss on 13 septembrie, 2018 at 8:34 am

  discuss

  Cum să citim arhiva de la Yahoo! Messenger fără să știm parola

%d blogeri au apreciat: